Rozpiszcie mi to ktos jak najlepiej pls
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najpierw deke z mietkiem...w tygodniu 300mg deki no i mietka w piramidce
potem winko z sustkiem...wino co 2 dni 50mg i sustka 1ml co 4 lub 5 dni
Niewiem czy dobry pomysł i niewiem jak to z odblokami mialo by wygladac pomuzcie ludzieee... :)PZDR
Napisano Ponad rok temu
1-4 meta 15 lub 20mg
1-10 deca
1-10 susta
8-12 wino
zakladam ze wczesniej nie brales susty i deci wiec 1 strzal na tydzien dlatego starczy na 10 tyg a co do winka rob strzal co 3 dni, hmm dalej widze ze chciales to rozlozyc na 2 cykle ale w ten sposob uzyskasz lepsze przyrosty a pod koniec utwardzisz wszystko winkiem, jednak jezeli nadal chcesz odzielnie to polecam dece z susta bo meta to tylko pochodna tescia i niewiadomo czy deca dick cie wtedy nie dopadnie
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
wez sama mete i wystarczy
Napisano Ponad rok temu
czy masz diete
czy brales jakies suple a jak nie brales to spierdalaj do sklepu po odrzywki a nie koksy chcesz brac
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Moj starz to prawie 2 lata i to niejest moj pierwszy cykl,ale tych koksow jeszcze niebralem oprucz mety...Joks jak mozesz to rozpisz mi to tak jak ty bys zrobił bo widze ze jestes dość kumaty z tego co czytalem na forum... PZDR
Napisano Ponad rok temu
elo..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Joks ja też sie zastanawialem nad antkiem!! ale jeszcze mam czas mam zamiar walnąć cykl w lutym jak zrobisz cykl z antka jakos przed lutym to daj znac o efektach może sie skusze!! Aha i uwazaj na wątrobe kumpel wpierniczał antka i brał osłonki typowo 3tab silimarolu 70,g kupa..... bierze więcej bo niewyróba jest ostra później brał po dwie tab silimarolu do 50mg antka i już nie narzekał!! ciekawostka zrobił 8-9 kg masy z tego 2kg spadły z odblokiem zero supli po cyklu ale trzymał diete!!
Napisano Ponad rok temu
łoooo ja też tak chce8-9 kg masy z tego 2kg spadły z odblokiem zero supli po cyklu ale trzymał diete!!
Joks a jakaś relacja bedzie z cyklonu ??? chociaż daj znać kiedy bedziesz ON [/b]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wino nienadaje sie do sustenonu wal deke i sustanon a wino sostaw na nastepny cykl
ehh.. nie ufaj za bardzo temu co przeczytasz w necie
wino zarzuci na koniec cyklu zeby ładny mięsień dopracowac i siłe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu