Jakies RAdy?
Napisano Ponad rok temu
Moze Byc takie cos? Aha ale jak cwicze na silowni to mnie nie bola neiwiem czy to jest wina cisnienia czy czego I jeszcze jedno najlepsza Oslonka na watrobe jaka jest??
Dajcie jakies Rady
Z gory dzieKi
Napisano Ponad rok temu
prezes_55, bol zebow na metce pierwsze slysze...odnosnie oslonek na watrobe to:Raphacholin, Legalon, Sylimarol, Hepatil, Hepa-Merz, witamina B complex,siemie lniane, Sylicynar, Sylvit 80, Cynarex, Cynarein, Artecholwex, Cholegran,essentiale forte, lecytyna z czego najpopularniejszy to sylimarol 70 (1 tab do kazdej tab metki),po cyklu hepatil i lecytyna na regeneracje watroby
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki zloty
Napisano Ponad rok temu
poszukaj jeszcze po aptekach internetowych, ja często z nich kupuję, jest taniej niż w tradycyjnych i często są atrakcyjne promocje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tutaj masz inne [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
www.domzdrowia.pl
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
coś wybierzesz
Napisano Ponad rok temu
nie zgodze sie z tym do konca, jak ktos wie jak go stosowac to bedzie z niego bardzo zadowolony a nalezy prawidlowo 2-4 tyg przed cyklem zeby zaczal juz dzialac wiec sie nie dziwie ze komus nie pomaga jak bierze pierwszego dnia razem z metka...to tak jakbysmy skoczyli ze spadochronem i otworzyli go dopiero na ziemii bo gdy skonczymy mete sylimarol dopiero zacznie dzialac i w tym twki cala tajemnica jego stosowania ale essentiale forte nie jest zly dlatego wymienilem go w liscie mojej apteczkisylimarol gówno daje
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
ale rozmawiałem z lekarzem i stwierdził, że branie środków chroniących wątrobę jest bez sensu, nawet widziałem kiedyś na innym forum wyniki badań z cyklów z użyciem i bez użycia syli... i tak jak lekarz mówił-nie było różnicy.
wątroba ma niewyobrażalne możliwości regeneracji, można ją poddawać naprawdę ciężkim próbom, ale tylko przez krótki okres-dlatego nie bierze się mety, wina czy antka przez 10 czy 12 tygodni.