WAKACJE-Chce szybkoNadrobic zaleglosci i sie dobrze rozjebać
Napisano Ponad rok temu
Mam serie pytan, pewnie kazdemu sie przyda ten temat bo nie jeden schudl konkretnie po wakacjach i chce szybko wrocic do formy. Fachowcy pomozcie !
Co chce uzyskac:
Chce uzyskac mase mięsniowa, wzrost sily i przy tym przypalic troche tluszczyku ktory mam na sobie. Chce zeby mnie rozjebalo, uzyskac sile ale nie chce masy tluszczowej. Doradzcie mi jakie odzywki mam kupic ( chce kupic bialko i kreatyne ). Co mam jesc o ktorej itp czyli dietka bo wczesniej jadlem co popadlo i ile popadlo stad masa tluszczowa. Nie jestem gruby ale chce zeby bylo widac na mnie same miesnie. No i ile razy w tygodniu na silke mam isc i jaki trening mam realizowac. Do tego bede biegal raz w tygodniu i raz w tygodniu basen. Od pazdziernika ide na kick boxing 2 razy w tygodniu. Ogolnie mowiac chce nabyc duzo miesni, sily i sie przyrzeźbic. Zaczynam cwiczyc od jutra a skoncze w czerwcu. Napiszcie mi cykl po cyklu (co brac, kiedy robic nastepny cykl, odzywki wezme od padziernika dopiero), trening = ile dni w tygodniu cwiczyc i mniej wiecej jak (czy duzymi ciezarami caly czas napierdalac czy mniejszymi czasami itp) no i jak pisalem wczesniej, prosze o dietke.
Jak bylo wczesniej:
Jadlem co popadlo i ile popadlo stad brzuch mi sie robil jak przybieralem na masie. Cwiczylem duzymi ciezarami np. dwa cwiczenia na klate 4x8 duzymi ciezarami, jedno cwiczenie malymi z duza iloscia powtorzen, potem znowu jedno cwiczenie duzymi i dobijalem sie malymi. Cwiczylem 3 razy w tygodniu na silce do tego dwa razy w tygodniu boksowalem na worku. Czasami do tego biegalem.
A to moj staz i osiagniecia:
Ćwicze 3 lata na siłowni. Waze po wakacjach z 79 kg (przed wakacjami 88 ) w lapie mam 41 (przed wakacjami 42). Wyciskanie na klate 140 kg. No i chyba tyle.
Co brałem:
Białko, kreatyne mono 3-4 cykle, 2 cykle x pand ( jedna pucha na cykl)
Prosze o pomoc fachowców !
W razie jakis nie jasnosci to pytajcie na gg 7000280
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. nie używaj wulgaryzmów