Trening - pomoc
Napisano Ponad rok temu
PS. nie ćwiczę na masę lecz na rzeźbę.
Mam jeszcze 2 małe pytanie. Żeby wyrobić sobie brzuch stosuje od niedawna dietę, całe śniadanie, obiad spory ale nie taki żebym miał zaraz pęknąc i kolacji wcale Trochę mnie to nawet martwii bo gubię kilogramy w niezwykłym tępie (można powiedzieć że z dnia na dzień) a brzuch formuje się także w niesamowitym tempie. Nie czuje puki co że jestem słaby itp. Czy to po prostu dobra dieta i powinienem się cieszyć, czy może martwić, że coś idzie mi za łatwo?
ps. robię tylko brzuszki 3x 100 w dniu. nie ma lepszego ćwiczenia
Napisano Ponad rok temu
wzrost: 172
kark: 39
Klatka: 102
talia: 86
Ramię: 34
przedramię: 29
biodra: 84
udo: 61
łydka: 40
Rekordy:
Klatka: 90kg
Biceps sztanga: 47kg
Przysiad: 120kg
MC: 160kg
Napisano Ponad rok temu
jedzac 2 razy dziennie spadnie ci w okolo 2 miesiace min 5kg max 10kg przy treningach o duzej intensywnosci .. a co za tym idzie spadek siły oslabienie organizmu.. i spadek masy nie tylko na brzuchu... wiem to z doswiadczena radze zrobic porzadna diete na redukcje i cwiczyc 3-4 razy w tyg ,, kazda partia raz w tyg brzuch codziennie
Dzięki wielkie za odpowiedź Mam troszkę teraz za mało tych kilogramów, bo co to jest 65 kg przy wzroście 182.
Trenuje na rzeźbę, a z tego co tu czytałem przy tego rodzaju treningu powinienem ćwiczyć praktycznie codziennie. Wiem, że powinno trenować się każdą partie ciała innego dnia, ale zawsze mówiono mi żebym robił wszystko jednocześnie... niezależnie ile to będzie trwać.
Na razie to wygląda tak :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
A planuje ( a raczej moim marzeniem jest ) doprowadzenie się do takiego stanu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Powiedzcie mi w ogóle czy idę w dobrym kierunku i czy to co mam mogę nazwać ''czymś''
Napisano Ponad rok temu
wzrost: 172
kark: 39
Klatka: 102
talia: 86
Ramię: 34
przedramię: 29
biodra: 84
udo: 61
łydka: 40
Rekordy:
Klatka: 90kg
Biceps sztanga: 47kg
Przysiad: 120kg
MC: 160kg
Napisano Ponad rok temu
heh po ogladnieciu tego zdjecia uwazam ze powinienes zrobic trening na mase chociaz przez pol roku jak nie dluzej a pozniej dopiero sie rzezbic
Na masę, ponieważ jestem wysoki i mam do tego warunki czy co ? Właśnie zależało mi na treningu na rzeźbę, no ale wole posłuchać tutejszych ekspertów
Zawsze mnie to zastanawiało... jeśli się ćwiczy na masę czyli de facto je za 2 to jak brzuch może się formować ?