---=Ostrowia=---
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze nigdy nie kupywalem bialka a chce, nie mam duzo kasy wiec chcialem kupic ta ostrowie bo slyszalem ze jest dobra i nie wiem co mam robic, doradzcie cos ludzie
wypowiedzcie sie wszyscy ktorzy brali ostrowie czy wam pasuje, czy wam zoladka nie wyprozniala itd, itp.......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ani z ostrowią ani z mlekiem w prochu ani z inymi wynalazkami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i tak wogole widzial ktos z was u siebie w sklepach te bialko PrimaTech ????
Napisano Ponad rok temu
smak niebardzo, ale z cukrem da sie wypić (z glukozą lub carbo po treningu tymbardziej).
ostrowie w tym momencie najlepsza na rynku, najlepsza cena za koncentrat. zwłaszcza że ja przesyłki nie płace bo mam odzdział ostrowii w CK ;-)
primatech - pierwsze słysze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
temat o najtańszych firmowych odżywkach bo co raz to widzę
lepsze oferty
chyba warto by coś takiego zrobić bo każdy zna na pewno jakieś
sklepy z tanimi produktami.
PS a co do tego HI teca to zawiera białka pszeniczne stąd tak niska cena...
to już wolałbym ostrowię przynajmniej samo białko serwatki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To każde białko, które jest na serwatce jest jakby produktem ubocznym tzn. serwatka zdaje się powstaje z procesu powstawania sera, a poźniej dopiero z tej serwatki robią białko i nie tylko, np. mój stary kupuje w celach produkcyjnych (ciasta, drożdżówki itp) ser który który składa się głównie z serwatki + dodatki smakowe i za 11 kg takiego produktu płaci 70 zeta Tylko mi nie pisać żebym jadł ten ser to sam cukier Przy okazji to tylko dowód że białko nie powinno kosztować np. 1 kg 100zł te ceny są moim zdaniem mocno zawyżone. Warto sobie poczytać ten [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Skoro jest znów mowa o Primatechu to jest też tam ciekawy opis [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Jest tam również porównanie Ostrowii i Primatechu przedstawione na tym rysunku
To jeszcze może wstawię pare komentów dotyczcych primatecha z ich forum
Kupiłem wpc bezsmakowe od razu jak zobaczyłem je w sklepie, cena nie wielka więc postanowiłem sprawdzić i....jestem zadowolony w 200% ostrowia nawet wypada gorzej cenowo a różnic nie ma żadnych!!!
musimy się przyzwaczajać do spadków cen, obecnie można kupić 500g kreatyny za 20zł, dextroze za 7zł za 1kg, maltodekstryne za 9zł za 1kg itd. itp.
po co płacić za firmę! lepiej kupować to samo od producentów
Kupiłem białko i jestem bardzo zadowolony. Po co przepłacać za drogie suplementy z innych firm. Popieram stwierdzenia @testera.
U mnie w Bydgoszczy w sklepach jest bardzo drogo. Postanowiłem przez internet kupić białko PrimaTech WPC 82 i jak się okazało później był to szczał w dziesiątke.
Też mnie nurtuje ta sprawa z oryginalna stronę właśnie wysłałem do nich maila w tej sprawie, ciekawe co odpiszą. Bo faktycznie google nic nie znajduje, ale nie każdą stronę wyszukiwarka znajduje
Co to wszystko dowodzi, ludzie jakoś jedzą ta Ostrowię chociaz tania, a producentem jest jakby nie było żaden tam expert w produkcji suplementów tylko przetworów mlecznych, Ostrowia głównie jest znana z mleka, nie mieli co robić z serwatką więc zaczęli produkować białko A w sklepach i tak będą polecali to droższe i jak widac na ludzi to działa, takie jest przekonanie ze im droższe to lepsze, a sami sobie odpowiedzcie na pytanie, co jest lepsze produkty sprawdzone przez rózne osoby na własnej skórze czy produkty polecane przez sprzedawców czy choćby TV (tv shopy itp) Taka Ostrowia na pewno nie jest znana za granicą, więc pewnie taki niemiec, rusek itd. pewnie od razu stwierdziłby że to shit bo nie brał i nie zna tej firmy i cos za tanie mu się wydaje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakie macie efekty po ostrowii? u mnie takie jak wcale!
Wolę primatecha bo chociaż widać że działa i żołądek z jelitami mi nie puchnie.
co do opinii ostrowi to jak pojawi się na rynku to widziałem nawet komentarze w stylu.
"Ostrowia to wałek, odkąd mleczarnie produkują odżywki"
paru takich "specjalistów" i produkt ma zrąbaną opinie...
przetestowanie ostrowi to wydatek około 40zł ale i tak wiele osób zamiast rozwiać wątpliwości np. poprzez podzielenie się opiniami na forum -woli mocne docinki...
Napisano Ponad rok temu
Konfekcjonowanie i dystrybucja na rynku słowackim
Primatech Nutrition S.R.O.
Raclanska 22/A
83102 Bratislava
Przy okazji, na Allegro zdaje się sprzedaje ta sama firma, więc nie ma mowy o tym że takie białko nie istnieje, czyli np. jakby ktos sobie myślał że wpłaci pieniądze i nic nie dostanie, to się oto raczej nie ma co obawiać, jutro powinienem dostać to białko, wiec sam się przekonam co jest warte, wielkie pieniądze nie kosztowało, więc cena warta ryzyka.
Aha goś napisał że to samo białko jest produkowane niby dla Vitalmaxu czyli to jest niby to samo białko [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Swoją drogą to w tym artykule klub.chip.pl zdaje się pisało że nie da się wyprodukowac białka 82%
Aha odnośnie samego wyglądu strony, ktoś tu pisał że jest to skopiowana inna strona, to nie tak ta strona to dość ogólnie dostepny wzór strony (sklepu) dzisiaj znalazłem dwie identyczne oprócz Primatechu i gdzieś na forum znalazłem nazwę jak taki wzór się nazywa, jakos na m ale teraz juz nie pamiętam
Edit: O dziwo znów dostałem szybko odpowiedź a to jej treść
z kontaktuję się ze słowacką stroną w tej sprawie. Proszę przesłać
jeszcze dodatkowe pytania. Odpowiedzi umieścimy na naszej stronie
głównej i oczywiście wyślemy do Pana kopie
O co by sie jeszcze zapytac?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BCAA 1000 Vitalmax... dobre??
- Ponad rok temu
-