----PRIMATECH----białko82%, 16zł kg
Napisano Ponad rok temu
jeżeli masz ,lub miałeś te białko napisz co o nim, sądzisz
tylko jak sprawdzić czy tam jest (82%)białko w domowych warunkach????
a moze tak jak mleko płynne jak sie gotuje to białko sie scina i wypływa na wierzch,to do primatechu dodać wody i zagotować ????
ps jak ktoś ma jakieś białko w domku 80% to niech doda wody i sprawdzi tą teorie!!! (poswieccie 1 porcje dla dobra nauki)
ps2 teoretycznie białko w srężeniu82% powinno mieć bardzo goszki smak?!?!?!?,i cholernie trudno powinno sie rozpuszczać.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
takie metody jak proponujesz raczej do bani trzeba po prostu zamowić i sprawdzić , białko ponoć produkowane na słowacji a niemogłem znaleźć słowackiej strony producenta jest tylko [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i sklep. Ale z drugiej strony wiele osób czepia sie zbyt niskiej ceny, a ta jest niewiele niższa od naszej ostrowi , ale czechy i słowacja zawsze miało wiele produktów taniej np. piwko i wódeczka hehe więc może białko też mają po prostu tańsze to nie musi być wał ale może hmm
Napisano Ponad rok temu
po co załozyłeś nowy temat
a no właśnie po to zeby dowiedzieć sie więcej np:
oraz:a moze tak jak mleko płynne jak sie gotuje to białko sie scina i wypływa na wierzch,to do primatechu dodać wody i zagotować ????
bo nic na temat nie było w tym linku co podałeśteoretycznie białko w srężeniu82% powinno mieć bardzo goszki smak?!?!?!?,i cholernie trudno powinno sie rozpuszczać.
a no po topo co załozyłeś nowy temat
pozdro i niech masa bedzie z nami
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] 1kg 98% białka /kazeinian/ 60zł!!! /599sk/
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] 1kg kreatyny 60zł /30zł 500gram/
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] 85% białka WPC 1kg 50zł
dlaczego na słowacji mają WPC od 82% do 85% a w Polsce max. 80% ?? czyżby Polska była zacofana technologicznie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja mysle ze to jakis wal ta cala firma PRIMATECH
no moze i tak nawet na allegro maja wpc 80% ale po 7 zł za kg i tak patrzałem to gościu sprzedał tego w huy ,i ze 300 samych pozytywów a 0 negatywów
huy jak na razie zamowiłem 3 op ostrowii i sie dalej zastanawiam nad tym primatechem......
CIekawe ile u nas w sanepidzie kosztowało by sprawdzenie zawartości?????
huy zaraz do nich napisze @....
Napisano Ponad rok temu
tak ale tam jest tylko kilka czy kilkanaście procent białkaze sprzedają serwatke w proszku 25 kg
więc cena jest uzasadniona.
teoretycznie białko w srężeniu82% powinno mieć bardzo goszki smak?!?!?!?,i cholernie trudno powinno sie rozpuszczać.
a w takim razie to co powiesz o firmowym Izolacie białka
który ma 95% białka, smak truskawki i w dodatku instant.
a moze tak jak mleko płynne jak sie gotuje to białko sie scina i wypływa na wierzch,to do primatechu dodać wody i zagotować ????
bzdury wygadujesz z odżywką tak się nie da.
JAK KTOŚ CHCE WIEDZIEĆ JAK TO DZIAŁA NIECH KUPI, NAPISZE TESTAMENT I ZJE
a potem zobaczymy...
Napisano Ponad rok temu
żadna rewelka białko kazienowe Olimp 65 zeta za kg.1kg 98% białka /kazeinian/ 60zł!!! /599sk/
a tu chuj wie co? To opakowanie jakieś podejrzanie wyglądajace...
Napisano Ponad rok temu
tak ale tam jest tylko kilka czy kilkanaście procent białkaze sprzedają serwatke w proszku 25 kg
więc cena jest uzasadniona. hyhyh miałem na myśli ze PRIMATECH kupuje od ostrowii i robi wałkiteoretycznie białko w srężeniu82% powinno mieć bardzo goszki smak?!?!?!?,i cholernie trudno powinno sie rozpuszczać.
a w takim razie to co powiesz o firmowym Izolacie białka
który ma 95% białka, smak truskawki i w dodatku instant.powiem ze to firmowe i ma smak truskawki i jest instant ,a primatech to ponoć izolat serwatki!!!a nie .....a moze tak jak mleko płynne jak sie gotuje to białko sie scina i wypływa na wierzch,to do primatechu dodać wody i zagotować ????
to było pytanie a nie stwierdzeniebzdury wygadujesz z odżywką tak się nie da.
JAK KTOŚ CHCE WIEDZIEĆ JAK TO DZIAŁA NIECH KUPI, NAPISZE TESTAMENT I ZJE
a potem zobaczymy...
kurde i czym sie tu denerwować ,pytam sie tylko a ty piszesz ze bzdury wygaduje ,znaczy pisze...
pozdro.
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze jedno zauwazyłem że te białko ma certyfikat iso9001 wiec syf chyba to nie jest.
Napisano Ponad rok temu
Ten pomysł o domowych pomiarach - spodobał mi się
mam jeszcze z 300gram primatecha czekoladowego i nie otwarte waniliowe więc mogę zrobić proste testy i poświęcić pare gram dla dobra nauki.
Czytałem że białko należy zalać kwasem siarkowym i zmierzyć ilość tego co powstanie z takiego połączenia /białko odczyn zasadowy, kwas...kwaśny/ im więcej tego czegoś tym więcej białka
liczę że są jeszcze inne sprawdzone sposoby...na razie test organoleptyczny pozytywny
przydałoby się jeszcze zmierzyć te %
tak więc czekam na propozycje...tylko żeby nic nie wybuchło podczas badań
co do labolatoriów to lipa, wołają 1 0 0 0 PLN za głupi pomiar na jakiejś maszynce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciekawe kiedy będzie ewakuacja poczty z powodu zagrożenia wąglikiem
Napisano Ponad rok temu
A dla fanów teorii spiskowych i fanów przepłacania za WPC najlepszym rozwiązanie bedzie to
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tabela porównująca skład Stacków Kreatynowych
- Ponad rok temu
-
OXYGEN Super Massive
- Ponad rok temu
-