Napisano Ponad rok temu
Re: Mała ankieta!!:P
1) Nie brałem:) ale w domu go trochę leży i kusi.
2) Wielu moich kolegów. Szczególnie, kiedy mieli zastoje i nic nie chciało iść dalej.
Lub mieli potrzebę szybkie osiągnięcia sukcesu.
3) Nie miałem cyklu. Ale po wielu rozmowach z kumplami najbardziej zadowoleni z Teścia
i Mety
4) Zmienię pytanie, co może mnie skłonić. Długi u kolegów, ciekawość, zastój.
5) Wszyscy narzekają na nadciśnienie. Taki typ tylko ze starszy dużo na Osiedlu nie ma szyi.
1. Moim zdaniem to bardziej skomplikowane. Większość osób, które biorą sterydy nie są idiotami. Wiadomo zdążają się wyjątki od reguły.
I
Znajomy jest po 3 cyklach.
Właśnie obronił pracę Magisterską na 4.
II
Znajomy jest po jednym cyklu.
Straszny tępak, ale on tak ma od zawsze.
Uczy się i mu nie wchodzi.
III
Kumpel nigdy nic nie brał nawet odżywek.
Wyciska 80 na klatkę. Ale no niestety nie zdał już 2 raz bywa.
IV
Mój brat cioteczny brał sterydy przez 4-5 lat. Nie jestem pewien ile cykli wydaje mi się, że 7.
Jak zaczął brać miał z 17 lat. Dlaczego wziął to całkiem proste urodził się na Warszawskiej Pradze w takiej okolicy że to mu zapewniło tylko szacunek innych i to żeby nikt go nie zabił.
Sąsiedzi to na przykład mordercy, psychopaci, narkomani.
Od Sterydów nie zmienia się umysł. To jest wrodzone masz to od urodzenia.
Ewentualnie w czasie kuracji wzrasta agresja (niektórych to uspokaja,)ale po jest w porządku po odpowiednim odblokowaniu.
Skoro dajesz się innym nazywać od buraków to nie masz honoru. I mówisz, że by Ci d.o.j.e.b.a.l.i.
Przecież Siła mięsni w Walce nie jest najważniejsza. Kiedyś typek 160 w Autobusie n.a.j.e.b.a.ł.3 kanarów i uciekł. I ty mówisz o inteligencji.
Masz inne życie niż te osoby wiec się nie wypowiadaj. Trzeba być obiektywnym.
Poza tym na tym forum nie wiedziałem żeby ktoś jakiemuś gówniarzowi albo słabiakowi coś zalecał. Co do błędów ortograficznych się z Tobą zgodzę, ale ze stylistyką już nie przesadzaj.
Sam mądralo prawie nie używasz ą, ę itd.
Tuńczyk
Planuje okraść sklep rybny.