Skocz do zawartości

Pomóżcie mi rozpisać Plan treningowy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

GośćGuest_grzegoooorz_*

Guest_grzegoooorz_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

Pomóżcie mi rozpisać Plan treningowy
Witam,

Powiem tak,prosze was o rozpisanie mi w jakie dni ćwiczyć jaką partei mięśni ,chodzi mi o to ,że codziennie mam zamiar ćwiczyć jedną partię mięśni Triceps Biceps Plecy Klata Barki ,jak byście to ropisali przez 7 dni ,żeby była w miare dobra regeneracja i wykorzystanie mięsnia?

Joks
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 6459 postów
16
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Pomóżcie mi rozpisać Plan treningowy
jezeli poczatkujacy to wystarczy 3 dni w tygodniu...pon sr pi w ten sposob osiagniesz wiecej niz swoim zamyslem cwiczenia codziennie. pamietaj miesnie rosna kiedy odpoczywasz a nie cwiczysz!
  • 0

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru  :P]=+-:::...

GośćGuest_grzegoooorz_*

Guest_grzegoooorz_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

Powiem tak,przez 3 miesiące ćwiczyłem tak Poniedziałek Klata biceps,Środa Barki,Piątek Klata Biceps,Sobota Plecy triceps,Niedziela Barki,efekty były ,4 cm w bicepsie mi przyszło z 29 na 33 ale teraz jakoś coś mi wszystko wolno idzie,wiem ,że to nie sport dla szybkich lopezów,ale czuje ,że musze coś zmienić,Prosze rozpiście mi nowy plan treningowy,najlepiej jak bym robił kazdą partie odziellnie??

WBD

ziomal

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4088 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:(: Cezar Project :)

Napisano Ponad rok temu

Chłopaku - jesteś typowym EKTOMORFIKIEM - a to oznacza, że masz cholernie szybką przemianę materii (sporo spalasz kalori i ciężko Ci łapać masę). Ćwiczenie codziennie - źle wpłynie na twój organizm - tymbardziej będą problemy z budowaniem masy ciała - przyśpieszysz przemianę materii. Proponuje 4 razy w tygodniu MAKS!

Pon: klatka, triceps
Wt: plecy, biceps
Czw: barki, kaptury
Pt: nogi

Na duże partie ciała (plecy, barki, klatka, uda) robisz po 12 serii, a na małe (biceps, triceps itd.) po 9serii.
Popatrz do podwieszonych tematów - FAQ.
To tyle :)

• 0