juz pisalem ciole !!!!!!! skoro mowie ze sa wyjebbki to sa ile razy miales stycznosc z koksem czlowieku no kurde to ze w dece jest prop albo co innego to nie znaczy ze robia tylko dece lewa najbardziuej popularne srodki sa ciete. Nie nie podrabiam i nie handluje.czym sie róznły od oryginałów?
po czym poznac ze fake i czy zastrzyk został dobrze zrobiony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na necie odważny jesteś? Nie znasz mnie i sie nie unoś.
nie przypominam sobie zebys pisał czym sie rozni fake od org prolki...
Napisano Ponad rok temu
Mogę !!skończyć samotnie, choć się będę bardzo starał idąc szczęśliwy wpaść pod koła Jaguara !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mogę !!skończyć samotnie, choć się będę bardzo starał idąc szczęśliwy wpaść pod koła Jaguara !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oczywiście że nie...tigre0070, czy Ty myslzisz , ze tylko dece sie waluje??
to masz hujowych dilerów...u mnie nie ma wyjebek.....Meta, oma, prolo to sa najbardziej chodliwe koksy wiec na nich jest wielka kasa, wiec sa walowane. Lewe partie prolki byly jeszcze 3 mc-e temu
Napisano Ponad rok temu
Zed, idealnie nie podrobisz zawsze jest cos co sie da wykryc dlatego to nie latwa sztuka dsdamian, no wiesz dla mnie jestes robakiem wiec nie robi mi kim jestes pewnie jakims szczurkiem i pyskaczem ale to tylko forum wiec mozesz byc jak najbardziej odwazny
zaczynasz mnie pajacu wkurwiać, tylko wyłącznie po twoich postach widać że jesteś "szczurkiem", bo tylko te emotki walisz jak dziecko. W profil se Bog wie co wpisałeś i kozaczysz.Twoje posty to tylko powtórki tego co chłopaki już komuś pomogli. A jak już sam coś napiszesz o o wyjebkach omki i prolki, których w życiu na oczy ani ja ani nikt kogo znam nie widział.
wiec nie cisnieniuj mnie już, i nie odzywaj sie do mnie nic, a ja twoje posty postaram sie tolerowac.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - sprawdzcie o co chodzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja szczurek hmmmm no ciekawe .
skoro mamy czasem podobne zdanie to normalne juz sie nie raz klucilem tutaj jedni przyznawali racje jedni nie. Ja wiedze mam i nie wkrecam a to ze ty nie widziales tzn ze sie malo znasz i nie masz obycia z dilerka. DZIDZIA !!Twoje posty to tylko powtórki tego co chłopaki już komuś pomogli
Napisano Ponad rok temu
żre mete? nie no wogule o co ci chodzi?
bardzo masz kebab mądre stwierdzenia, bardzo.... może sie jeszcze czegoś dowiem?
Nie zwracaj sie do mnie w ten sposób, mam 20 lat i gówno mnie obchodzi czy masz 17 czy 26, i najmniej istotne jest to czy masz 33 w ramieniu czy 52. Szanuj ludzi, to sam będziesz szanowany.
Nie wiem wogule skad ta sprzeczka, z jakiej dupy sie wzięła. Na forum każdy może być cwaniakiem bez konsekwencji, lubisz powrzucać komuś? wyjdz na ulice i to zrób, a nie ubliżasz na forum - mówie to , bo to ty zacząłeś tą beznadziejną wymiane poglądów.
I co odpiszesz? że jestem szczyl i biore anapolon a o omce nie mam pojecia? wymyśl coś mądrego i z sensem, albo udowodnij że można z tobą normalnie porozmawiać.
Napisano Ponad rok temu
no to po co nabijasz posty?skoro ktoś już napisał coś co ty chciałeś napisać to po co powtarzasz??skoro mamy czasem podobne zdanie to normalne
Napisano Ponad rok temu
wyrazam swoje zdanie. i nigdy nie pisalem tego samego pisalem linijke co poprzednik i dodawalem cos jeszcze.no to po co nabijasz posty?