Mam takie pytanko: może mi ktoś doradzic jakieś ćwiczenia bądź coś innego abym mógł zwiększyć obwód pasa? Chodzi mi o to ze jestem strasznie chudy w pasie i naprawde nie ciekawie to wygląda
 . Czy jeśli wykonywałbym np. 4-5 razy w tygodniu jakieś cwiczenia na brzuch to zwiększe w ten sposób obwód pasa? A jak nie to, to co innego może mi pomóc? Diety nie przestrzegam, jem sporo ale nawet coś tluszczu mi nie przybywa żeby choć troche zwiększyć obwód w pasie
  . Czy jeśli wykonywałbym np. 4-5 razy w tygodniu jakieś cwiczenia na brzuch to zwiększe w ten sposób obwód pasa? A jak nie to, to co innego może mi pomóc? Diety nie przestrzegam, jem sporo ale nawet coś tluszczu mi nie przybywa żeby choć troche zwiększyć obwód w pasie   Prosze o rade/pomoc, z góry dzięki.
  Prosze o rade/pomoc, z góry dzięki.

I jeszcze jedno: moge te ćwiczenia wykonywać codziennie? Chciałbym do wakacji coś przybrać w pasie żebym mógł sie jakoś na plaży pokazać lub na basenie
  I jeszcze jedno: moge te ćwiczenia wykonywać codziennie? Chciałbym do wakacji coś przybrać w pasie żebym mógł sie jakoś na plaży pokazać lub na basenie   

Ponad rok temu
 Ponad rok temu
								 FaceBook
 FaceBook