Chciałbym sie was poradzić jaki napój wybrać, bo mam wielki dylemat odnośnie tej sprawy. Gram w tenisa ziemnego i poszukuje jakiegos napoju regeneracyjnego takiego jak np powerade. Powerade jest bardzo dobry, tylko troche za drogi - ok 4 zł na 0.5 litra. Uwazam ze place tu nie tylko za to co pije, ale takze za markę. Nie chcę za duzo przepłacać, dlatego lepiej by było kupić jaką puszkę z proszkiem i go odpowiednio rozcieczac. Chciałbym mieć wiekszego powera na trenigach i na meczach, a takze aby moje sily sie regenerowały. Dlatego wybrałem tu kilka produktow z allegro ktore wpadly mi w oko.
1. do tego nie jestem do konca przekonany
2. izostar - przystepna cena i wg mnie bardzo dobra oferta
3. gatorade - z tego co widziałem to tenisisści oprocz poweradow i jakichs innych nieznanych mi napoju
![:P](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/p.gif)
4. enervit - szczerze mowiac malo o nim slyszalem, ale z tego co mi wiadomo jest bardzo dobry
Z tego co patrzyłem na allegro to chyba na tyle, jakbyście mogli mi pomoc i mi podpowiedziec co wybrać ( nie tylko z tych podanych przeze mnie, jesli o czyms zapomnialem lub jesli uwazacie ze inne produkty sa lepsze, bardzo prosze abyscie podali ich nnazwe i najlepiej jakies odnosniki do nich). Z tego co wiem to na trening na silowni najlepsze jest CARBO, ale wydaje mi sie ze na tenisa lepszy by byl; jakis napoj izotoniczny. Bardzo prosze abyscie sie wypowiedzieli na ten temat i mi pomogli. Z gory wielkie dzieki! Pozdro!
podawaj linki tylko ze sklepu KREATYNA.pl -adasko