rozpiska na dece i wino
Napisano Ponad rok temu
mam prosbe, rozpisalem sobie D+W i zalezaloby mi na tym, zeby ktos powiedzial czy to w miare dobrze zrobilem. Cwicze 5 lat, to moja druga kuracja, pierwsza miala miejsce jakies 2 lata temu (tez sam rozpisalem ). 176 wzrostu, 88Kg wagi, 41,5 bikol, w klacie nie wiem, ok.115-117, wyciskam okolo 140, dawno nie probowalem na maxa. Przedstawie jak ja to widze, jak znajdziecie chwile to powiedzcie czy to moze byc czy cos ewentualnie zmienic. Dece rozpisalem co 5 dni strzal, od 18.03 do 27.04 (trwa ) - 9 zastrzykow, wino rozpisalem od 26.03 do 04.05 (12 zastrzykow). Do tego biore 1 raz dziennie kreatyne MetRx, 4x HMB 1250 mg Olimpu i dzis kupiem aminokwasy Ultimate Nutrition - 3x dziennie.
Trening jaki teraz robie to tylko 3 treningi dziennie, popoludniami: poniedzialek: klatka + biceps, sroda: barki + trikol, piatek: najszerszy. (nog mi sie nie chce cwiczyc a brzuch robie jak mnie najdzie )
dzieki za ewentualne rady
pozdrawiam wszystkich
Napisano Ponad rok temu
zamien srode z piatkiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mogę !!skończyć samotnie, choć się będę bardzo starał idąc szczęśliwy wpaść pod koła Jaguara !!
Napisano Ponad rok temu
12 strzałów to na jakieś niecałe 2 tygodnie ci starczy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale ja Ci powiem, ze dwa lata temu rozpisalem bardzo podobnie, tylko nie bralem zadnych aminokwasow, hmb, kreatyny itp i poszla mi sila ze 120 na 140 na klatce i troche podskoczylem na budowie. Ja nie chce dojebac sie do bólu, chce DELIKATNIE podkreslic miesnie, zeby nie bylo spadku zbyt duzego i minimalnie zeby mi poszly plecy i klatka, nic wiecej nie oczekuje - MINIMUM. Nie chce isc z 41,5 w bikolu na 43 czy tez w sile nie wiadomo ile. Czy na tym co rozpisalem nie zrobie tego?
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu