Deca + ... + odżywki, kiedy?
Napisano Ponad rok temu
Potrenowałem 2 lata, stosowałem suplementy i tym podobne, powoli zaprzstały działać, więc postanowiłem zawitać na ten dział.
Ważę 88 kilo, przy wzroście 186cm, obwód w łapie 38cm. lat 20
Do tej wagi doszedłem kilka miesięcy temu i coś stanęło... oczywiście jeśli chodzi o diete poprawność treningów, wszystko było w porządku, już nie raz miałem zastój , i wychodziłem z niego na różne sposoby.
Tak więc wstep mam za sobą, żeby nikt nie mówił żebym nie brał.
Mam chęć na cykl Deca, bo jak wiadomo skutki uboczne są znikome, na jakies 8-10 strzałów e7d
Do tego tesc. prolongatum, ok, 5 strzałów e7d po 200mg (czyli 2 ampółki)
I teraz moje pytanie.
1. Czy sama Deca zadziała duużo gorzej niż z teściem?, czy będą widoczne przyrosty? Jak duże? Wiem, że zalezy od diety i organizmu, ale tak na oko odpowiedzcie.
2. Mam dziewczynę, i obawiam sie blokady, na odblokowanie po cyklu wezme 36tabl clom. ale co podczas cyklu? jak wezme z tesciem to wiem ze problemów nie będe miał ,
Ale jak sama deca? może być problem podczas cyklu z libido itp.?
ps.
nie odradzajcie mi deci na pierwszy cykl, wiem co robię, także oczekuje tylko tej pomocy o którą proszę..
Napisano Ponad rok temu
jesli juz sie zdecydujesz to tylko z tesciem. tesc tydzien dluzej od deki. moze byc e7d
Napisano Ponad rok temu
8-10 strzałów teścia proponuję...Do tego tesc. prolongatum, ok, 5 strzałów e7d po 200mg (czyli 2 ampółki)
efekt będzie gorszy ja bym brał z teściem ze wzgledu na przyblokowanie.... Czy sama Deca zadziała duużo gorzej niż z teściem?,
nie da się na oko powiedzieć...czy będą widoczne przyrosty? Jak duże? Wiem, że zalezy od diety i organizmu, ale tak na oko odpowiedzcie.
ilość ok.na odblokowanie po cyklu wezme 36tabl clom
prawdopodobnie bedziesz miał problem...Ale jak sama deca? może być problem podczas cyklu z libido itp.?
Napisano Ponad rok temu
Także z teściem, tylko wydaje mi sie ze 5 strzałów styknie, akurat po nich zacznie działać deca, i będzie fajnie.
To mój pierwszy cykl także nie chce zeby mnie od razu wyje*bało
8 czy 10 strzałów deci?
bo zależy jak na kogo, ale działa po 4-5 dopiero, takze przy 8, by mi działała 4 tygodnie... chyba niezle...
Tescia po 200mg (2 amp po 100) a dece ? 200mg w strzale czy 100mg?
Napisano Ponad rok temu
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
nie chodzi o to że bardzo nie chce teścia, ale wiem że on do najmniej szkodliwych nie należy...
z drugiej strony jak wezme samą dece (10strzalów), to ile od tego przytyje? z 5 kilo z dietą?
---
tak na marginesie to kolega brał niegdyś 8 strzałów deca każdy po 100mg, i mówi że pomogło mu to, a na domiar tego brał to z metką, przytył bodajrze 11 kg. a na końcu sie nie odblokował. Mówi że żadnych problemów nie miał.
---
Jak sie zapatrujecie na strzały 100mg?
Jak sie zapatrujecie na samą dece?
Napisano Ponad rok temu
100mg to za mało ,chyba że będziesz częściej wstrzykiwał.Jak sie zapatrujecie na strzały 100mg?
będzie za słabo...nie będziesz zadowolonyJak sie zapatrujecie na samą dece?
Napisano Ponad rok temu
Dawki TRT to jak juz napisalem dawki bez dzialania anabolicznego a jedynie imitujace naturalna produkcje meskiego hormonu.
Napisano Ponad rok temu
mało...Jak sie zapatrujecie na strzały 100mg?
nie bardzo...Jak sie zapatrujecie na samą dece?
Napisano Ponad rok temu
Po ostatnim sytrzale prolki po 14 dniach zacznij odblok clomidem pierwszy dzień 200mg a reszta po 50mg i cała filozofia.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jak byś wiedział co robisz to spojrzałbyś w przykładowe cykle i tam masz dwie bardzo dobre propozycje na 1cykl.nie odradzajcie mi deci na pierwszy cykl, wiem co robię, także oczekuje tylko tej pomocy o którą proszę..
Po co ci dwa środki skoro na minimalnej dawce testosteronu zrobisz kilka kilogramów.
Najprostsze rozwiązania są najlepsze.
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Biorąc 200mg tygodniowo, po 3 tygodniach jest w organizmie 600mg tego specyfiku, (gdyż okres półtrwania własnie tak długi jest), co już jest dobrym zaczątkiem do ginekomastii.
Wiem że na to jest Nolva, ale to musiałbym brac podczas cyklu?
Napisano Ponad rok temu
Do tego tesc. prolongatum, ok, 5 strzałów e7d po 200mg (czyli 2 ampółki)
Napisano Ponad rok temu
tigre 0070, co miałeś na myśli cytując moje zdanie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1g w tygodniu to jest cos .
Napisano Ponad rok temu
wyluzuj, stary ja biłem co 5 dni, okres półtrwania nie jest aż tak długi żeby się nakładały do takiej ilości jak 600mgBiorąc 200mg tygodniowo, po 3 tygodniach jest w organizmie 600mg
Napisano Ponad rok temu
mam na mysli cykl 7 lub 8x 200mg