Co lepsze? Kreatyn czy nitrobolon?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
właściwie można Nitro II zaliczac do stacków kreatynowych.
jeżeli masz dobrą dietę i dostarczasz w niej tyle ile trzeba
to nie musisz brać dodatkowych odżywek,
jeśli nie to gainerka zawsze mozesz wrzucić.
Napisano Ponad rok temu
nie mozna ale sie zalicza ;-)właściwie można Nitro II zaliczac do stacków kreatynowych.
Nitro lepsze ale duzo drozsze bo na cykl musialbys kupic 2 duze puchy po 500g
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie nitro jest oki tylko dobrze brać po nim antykatbolik by zminimalizowac spadki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nitro bolon jest drogi, ale daje dobre efekty, lecz to co kupiłeś jest lepsze, a napewno dużo tańsze. 6tygodniowa kuracja z nitro kosztuje około 450 złoty, daje duzy przyros masy i siły, ale później szybko wszystko spada. Najlepsza moim zdaniem jest kreatyna XPAND, wypróbuj a nie pożałujesz, tylko kofeiny nie można przy niej pić, a to boli :-( do tego jeszcze dobre odżywki i zobaczysz jak szybko skoczysz na masie.
Śmiechu warte ;p
Napisano Ponad rok temu
w treningowe 10 sztuk do tego trochę mono i masz koło 6 tygodni cykl.
Dwa X-pandy na cykl wyjdą cię 2 razy tyle a efekty podobne, przynajmniej Ja tak miałem.
Białko jak rzeżbę chcesz a gainer masę.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
z tym to juz wogole sie nie zgodzeBiałko jak rzeżbę chcesz a gainer masę.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
są stworzone po to by by tworzyć masę.
Same białko np izolat serwatki są lekko strawne i mają mało kalori są raczej przeznaczone na czystą masę mięśniową lub rzeżbę.
Białko manjmniej kalori wstosunku do węgli a tym bardziej tłuszczy.
Co do X-panda wiem że daje kopa bo brałem i działa fajnie tylko pisze że podone efekty
miałem po nitrobolonie+kreatyna multipover przy mniejszej cenie niż X-pandzie.
X-pand jest bardzo dobry jego wadą jest cena i mało porcji w opakowaniu.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
gówno prawda 1g białka ma tyle samo kalorii ile 1g węgli czyli 4kalorie...1g tłuszczu ma 9kaloriiBiałko manjmniej kalori wstosunku do węgli a tym bardziej tłuszczy.
Napisano Ponad rok temu
PS zresztą piszcie co chcecie kończę ten temat..
Napisano Ponad rok temu
jesli ktos ma braki w diecie to bierze to czego mu brakuje a moze byc taka extremalna sytuacja ze ktos robi zezbe i mu brakuje wegli w diecie (teoretycznie) wtedy kupuje gainera malo prawdopodobne ale to tylko przykladCzym więcej węglowodanów w odżywce np gainer stosunek węgli do białka 3 do 1
są stworzone po to by by tworzyć masę.
Same białko np izolat serwatki są lekko strawne i mają mało kalori są raczej przeznaczone na czystą masę mięśniową lub rzeżbę.
Białko manjmniej kalori wstosunku do węgli a tym bardziej tłuszczy.
a jak ktos robi mase to nie koniecznie gainera bo jestli mu brakuje tylko bialka to po co gainer zeby miec nadwyzke wegli i zeby sie zalat tluszcem ??
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
dokladnie tylko, ze nalezy pamietac ze mimo iz bialko (1g) ma 4kcal to efektywnej energii dostarczy Ci tylko ok. 0.9 :>gówno prawda 1g białka ma tyle samo kalorii ile 1g węgli czyli 4kalorie...1g tłuszczu ma 9kalorii
to duze uproszczenie - izolat jest dobry nawet na "nieczysta" mase miesniowa np. przed treningiem lub rano :>Same białko np izolat serwatki są lekko strawne i mają mało kalori są raczej przeznaczone na czystą masę mięśniową lub rzeżbę.
wyjasnilem to wyzej - dostarcza mniej efektywnej energii - ale kcal ma tyle samo co weglowodany :>Białko manjmniej kalori wstosunku do węgli a tym bardziej tłuszczy.
na samym mono tez mialbys podobne efekty :>Co do X-panda wiem że daje kopa bo brałem i działa fajnie tylko pisze że podone efekty
miałem po nitrobolonie+kreatyna multipover przy mniejszej cenie niż X-pandzie.
XP wychodzi najlepiej ze wszystkich stackow :> jest najtanszy jezeli podliczymy sume skladnikow w opakowaniu:>X-pand jest bardzo dobry jego wadą jest cena i mało porcji w opakowaniu.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu