NitroProGen - kilka pytań.
Napisano Ponad rok temu
1. Chcę trochę poprawić osiągi i zwiększyć masę czy dobry będzie NitroProGen?
2. Czy w moim wieku (13 lat) jest wskazane zażywać odżywki, jeżeli tak to jak to dawkować?
3. Czy mogę np. kupić sobie 750 g na jakieś 2 tyg i cały czas ćwiczyć, po 2 tygodniach ćwiczyć na sucho i po jakimś czasie znowu kupić odżywkę i tak w kółko?
4. Są jakieś skutki uboczne brania tego typu odżywek i czy jest coś co polecacie bardziej niż NitroProGen, albo czy są jakieś odżywki bardziej stosowne do zażywania w moim wieku?
Jeżeli chodzi o mój staż ćwiczeń, to: ćwiczę jakiś 1 rok pompki na biceps, triceps, brzuszki, przysiady, itd. Ze sztangą i siłownią mam niedługo do czynienia. Od niedawna mam w domu robioną ławkę i kupiony gryf + ciężary i jadę serie, ale jak na razie jestem chory i niezbyt dużo tego było, więc można tego wcale nie liczyć. W sumie to jeżeli chodzi o jakieś konkrety to jedynie ten rok ćwiczeń bez sprzętu, no ale efekty są nie powiem.
Każdemu kto pomoże będę bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję i pozdrawiam! ;-)
Napisano Ponad rok temu
1.) TAK. Odżywka białko pomaga w budowaniu masy mięśniowej, jeśli chodzi o białko to polecam Optimuma.Witanie. Ja mam kilka pytań, a mianowicie:
1. Chcę trochę poprawić osiągi i zwiększyć masę czy dobry będzie NitroProGen?
2. Czy w moim wieku (13 lat) jest wskazane zażywać odżywki, jeżeli tak to jak to dawkować?
3. Czy mogę np. kupić sobie 750 g na jakieś 2 tyg i cały czas ćwiczyć, po 2 tygodniach ćwiczyć na sucho i po jakimś czasie znowu kupić odżywkę i tak w kółko?
4. Są jakieś skutki uboczne brania tego typu odżywek i czy jest coś co polecacie bardziej niż NitroProGen, albo czy są jakieś odżywki bardziej stosowne do zażywania w moim wieku?
Jeżeli chodzi o mój staż ćwiczeń, to: ćwiczę jakiś 1 rok pompki na biceps, triceps, brzuszki, przysiady, itd. Ze sztangą i siłownią mam niedługo do czynienia. Od niedawna mam w domu robioną ławkę i kupiony gryf + ciężary i jadę serie, ale jak na razie jestem chory i niezbyt dużo tego było, więc można tego wcale nie liczyć. W sumie to jeżeli chodzi o jakieś konkrety to jedynie ten rok ćwiczeń bez sprzętu, no ale efekty są nie powiem.
Każdemu kto pomoże będę bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję i pozdrawiam! ;-)
2.) Jeszcze Ci nie trzeba stosować odżywek w tym wieku, możesz wiele osiągnąć na samej diecie
3.) Jak będziesz widział że dieta i treningi nie przynoszą efektów to można sięgnąć po odżywki ale Ty jeszcze Jesteś za młody i odniosę się do punktu 2.
4.) Jak się sortuje z godnie z zaleceniem producenta to żadne, Tobie nie polecam sięgać bo odżywki ponieważ możesz nie ma sensu w tak młodym wieku zaczynać z odżywkami.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu