Ja również się pochwale moją "siłownią"
:D:D:D:D
(tylko prosze sie nie śmiać )
Mój profesjonalny wycjąg z możliwością zmiany obciążenia :%):
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Ławeczka ze sztangą 20 kg. na tricka, na dole po prawej widzicie takie bezkształtne cuś, to jest odważnik z pralki który służy mi jako obciążenie do wyciągu, mam jeszcze takie 3 , każdy waży po 20 kg.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Sprężyna królewska i ekspander który nie zbyt sie nadaje już do użytku
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Jakieś pie rdoły, piłką lekarskom latem żucam z kumplem POLECAM!! Rzucamy tak jak bokserzy, jest to świetne ćwiczenie na motyle i ogólnie plecy!!a to co widzicie koło hantla to pas z karate który przeciołem, zrobiłem pentle i przywiązuje sie nim do drążka i sie podciągam
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Ławeczka widziana z innej perspektywy a na niej krótki gryf(a raczej rura gazowa którą mi tata z roboty przyniósł, mam jeszcze jedą 180cm. i dwie po 50cm.)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Mój modlitewnik również własnej roboty
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]No i biceps który zrobiłem na sprzęcie który widzicie wyżej
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Oceniajcie
Jak widzicie można do czegoś dojść kożystajać z obciążenia na sztandze max 50kg. i innych pie.rdół własnej roboty
P.S.
Teraz doszło mi jescze 10kg na sztandze i w drodze są dwa 15kg. hantle z betonu
:D:D:D