>> KTO Z KIM <<
Napisano Ponad rok temu
pisac takze co myslicie o przygotowaniu do grudniowego pride'a NASTULI
pisac tez o wszystkich zblizajacych sie walkach :-)
trzeba troche ruszyc z miejsca pozdro
Napisano Ponad rok temu
Sapp moze i wyglada jak bizon ale to nie wszystko by wygrac walke, Tyson go zmęczy i powali na łopatki.
Pzdr
Ostatnia walka jaka widzialem z udzialem sappa to bylo w turnieju K1 , czyba w finale sapp bil sie z Remym Boniawskim (190 chudziutki muzynek z holandi) , Remy zmeczyl go i sapp prawie sam upadl na lopatki
Napisano Ponad rok temu
mnie sie wydaje ze sap wygra...tyson jest juz stary i nie wiele bardziej ruchliwy od sapa
Napisano Ponad rok temu
chyba tak jak dyndel bym obstawial SAppa.Tyson juz ma konkretny wiek i wiele przejsc za sobasiemano pisac mi co sadzicie o walce BOBA SAPPA Z TYSONEM...
JA SIE JUZ TEGO NIE MOGE DOCZEKAC!!!!!!!Natula mial dobra stojke ale kazdy widzial jaki mial parter a poza tym byl kondycyjnie przygotowany,a tak najogolniej on przygotowany byl na co innego w judo nie ma takiej ostrej jazdy a tutaj wyskoczyl jakis ziom i zaczal go napierdziulac wszystkimi partiami ciala.Ale czola mu chyle ze nie przerwal walki, jak juz Minotauro zrobil dosiad to wszystko jasne bylo.Ale z tego co teraz slyszalem to ma wypasiony parter juz i kondycyjnie sie przygotowal bardzo mocno(chcialbym zobaczyc jakies filmiki z jego treningu ).TAK WIEC NASTULA DO BOJU DO PODBOJU FORMULY PRIDEpisac takze co myslicie o przygotowaniu do grudniowego pride'a NASTULI
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zdaje mi sie ze to ebdzie Fedor =)
skąd to niby wiesz :-)
Napisano Ponad rok temu
może jednak lepiej by było jakby pasował Ci ktoś inny:)
no raczej...hehe
jak ktoś będzie znał już przeciwnika Pawła to pisać momentalnie :-)
Napisano Ponad rok temu
dlatego mysle ze ciekawsza bylaby walka tysona z le bannerem o ktorej sam le banner cos wspominal kiedys (ze jak wyleczy kontuzje to bedzie chcial tysona)
Guest_hardzio_*
Napisano Ponad rok temu
no niewiadomo, wydaje mi sie ze teraz Tyson nie ma takiej formy jak kiedys, wystarczy ze dojdzie do Tysona kilka ciosow Sapa i po zawodach ;]tyson polozy sappa na deski
Napisano Ponad rok temu
sapp nie zadaje ciosow tylko CEPY :P ja jestem za tysonem bo biedaczek zbankutowal a sapp ma i tak juz za duzo kasy:Pwystarczy ze dojdzie do Tysona kilka ciosow Sapa i po zawodach ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak ktos będzie znał dokładną datę godzinę i kanał transmisji to zapodajcie KONIECZNIE! :569: