moje pytanie czy po zjedzeniu całego opakowania(w moim przypadku ~5kg) przyrosty będa tak na oko ;| pryzjdzie 2 kg ? więcej ? chce sie tego dowiedzięc od kogos podobnego do mnie
waga ~67
wzrost ~182
biceps ~33
mardzo dobry metabolizm ;( ehss ;|
to było pierwsze a teraz coś do kreatyny to miałem tzw pierwszy cykl całkiem nie wiedziałem jescze w wwdy co jak i wogle ;| i raczej nie zauwazyłem zbytnych zmian.
chciałbym sie dowiedziec jaka kreatyne najbardziej sie opłaca brac ?
 Olimpa mega kaps ?
 Olimpa mega kaps ?treca ? interesuja mnie jedynie w tapsach ;P ile tego powinienem brać ile kapów najlepiej na jeden cykl ?

hmm ? czekam na odpowiedzi
thx :564:
[ Dodano: 2005-10-11, 13:26 ]
Ps.
Powiedzcie mi dlaczego jak byłem dzisiaj u pani doktor i pytałem sie czy moge brac zwykłe odzywki białkowe to ona stanowczo zaprzeczyła i nawet nie chciała mi podac powodu dlaczego ?
 to jest dziwne no ale jak kaszka dla dzieci ma podobne składniki jak te białko ;| a dzieci je jedza non stop dzien w dzien ;| no to sory ale ... ;|
 to jest dziwne no ale jak kaszka dla dzieci ma podobne składniki jak te białko ;| a dzieci je jedza non stop dzien w dzien ;| no to sory ale ... ;|

wiec mozesz krete brac ja chwale sobie olipm kreatyna 1000
 wiec mozesz krete brac ja chwale sobie olipm kreatyna 1000  ile kto wazył przed braniem tego massa ;| i ile mu przybyło po 4,8 kg ? tego preparatu ? tak zeby wiedzieć na czym sie stoi. ;|
 ile kto wazył przed braniem tego massa ;| i ile mu przybyło po 4,8 kg ? tego preparatu ? tak zeby wiedzieć na czym sie stoi. ;| 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook