Kilka pytań zwiazanych z białkiem
Napisano Ponad rok temu
1) czy moshna je stosowac razem z kreta
2) ile dziennie najlepiej je dawkowac na opakowaniu pisze ze 3 razy dziennie ale wole sie jeshce expertow poradzic
Dzięki
Napisano Ponad rok temu
2. bierzesz tyle ile brakuje ci do uzupełnienia diety. jak mosz dobra dietke to raz wystarczy, jak srednia to dwa, a jak wogóle nie masz diety to to białko ch..ci da
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. tak ale nie spożywaj jednocześnie z kreta
to jest wazne. mozesz pic mleko ok. po 30 min po krecie
pzdr
Napisano Ponad rok temu
DZieki
[ Dodano: 03-09-2005, 7:33 ]
a i jeszcze jedno ile czasu przed snem mam sporzywać białeczko?? godzina wystarczy czy bezpośrednio??
Napisano Ponad rok temu
no już troszke za dużo...a to też nie dobrze. jesteś pierwszą osobą która pisze że ma problem nadmiaru białka w diecie ;-)ilosc dziennego białka wynosiła by około 212 gr
ja uważam że lepiej bezpośrednio. a jakie masz/będziesz miał to białko?a i jeszcze jedno ile czasu przed snem mam sporzywać białeczko
Napisano Ponad rok temu
Takze zastosuje sie do tego co móiłes tzn bede zarzywał białko raz dziennie bezposrednio przed snem , a i rozumiem ze musze zredukować ilosc białka w mojej diecie tak??
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
no wypadałoby :-) a jakie masz to białko olimpu?musze zredukować ilosc białka w mojej diecie tak
Napisano Ponad rok temu
a jakie masz to białko olimpu?
a to własnie białko sobie zakupiłem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam
[ Dodano: 04-09-2005, 10:47 ]
mam kolejne pytanie dotyczace białka bo za bardzo nie rozumiem sposobu używania moshe dlatego ze moim ojczystym jezykiem jest angielski ale w polsce mieszkam jush od 10 lat , chodzi mi o to jak to stosowac na etekecie pisze ze mam rozpuscic 2.7 miarki w 100 lub 180 ml wody co to znaczy 2.7 miarki chodzi o to ze mam do tej wody wrzucic 2 pełne miarki białka i potem nie pełna trzecia miarke?? czy chodzi o te cyferki co sa na miarce bo wczoraj je zauwazyłem zaczyna sie na 5 , 10 , 20 , 30 , nie moge tego zrozumiec a po angielsku nic nie pisze tylko po polsku i niemiecku i wi innych jezykach
dzieki za pomoc
Piotr
Napisano Ponad rok temu