Co sądzicie??xD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak trzymaj
ps. popracuj nad brzuchem ^^
Napisano Ponad rok temu
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
zgadzam się dobry wynik jak na 14 lat 78 kg.Dobre wyniki 78kg na klatke ale nie trenuj tak ciezko poczekaj jescze, chociaż do 17 roku zycia.
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Wiesz co jest ok ale załóż Sobie Swój własny tematwitam!! mam 15 lat. waże 58 kg przy zwroście 181 cm. mój maksymalny wicisk na klate to 65 kg!! co wy o Tym myślicie?? aha i ćwicze 2 miesiące!!
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
bardzo dobre warunkiCo sądzicie o tych fotach?Ćwiczę około 2 miesięcy.Mam 14 lat:P.Moj maksymalny wycisk na klate to 78 kg myślę ze to dobry wynik:P.Co Wy o tym sądzicie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz wyciskam juz 80 kg.Moze to nie jest jakis wielki postep ale.....Pod koniec miesiąca spróbuje 85 kg szarpnąć
No i właśnie nie liczy się ilość tylko jakość ćwiczeń. Lepiej jak wykonasz porządnie każde ćwiczenie jak zrobisz to szybko i niedokładnie. Głównym celem przy ćwiczeniach jest spinanie mięśnie do granic wytrzymałości a nie bicie tydzień po tygodniu rekordów, a 5 kg więcej to wcale nie jest mało
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja jakos tez dojrzewam i mam suty normalne )[cenzura] wie:P Miałem to już przed tym jak zacząłem brać kretke.Byłem z tym kiedyś u lekarza i powiedział ze to okres dojrzewania i niedługo to zniknie:P.
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BodyBuildingKRK
BodyBuildingKRK - Ponad rok temu
-
Brzuch po 2 tygodniach
- Ponad rok temu
-