Gdzie niby wyczytałeś ze kreatynę mozna brać dopiero od 17 lat?!tadziu, zwolnij z tym treningiem!!!...
Napisałeś, że brałeś kreatyne, tak? miałeś wtedy 14lat...Z tego co wiem to można ją brać dopiero, gdy ma się 17 lat, no ale trudno, twoja sprawa.

Co sądzicie??xD
Napisano Ponad rok temu
Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu
Generalnie to kreatynęe jest sens brac jak juz masz jakies konkretne miecho. Trudno zeby taki np. 15-latek byl juz jakos przymasiony, dlatego nie poleca sie kreatyny w takim wieku (no chyba ze sa jeszcze jakies przeciwwskazania).
Mozesz spokojnie wziasc powiedzmy za 2 lata jak na suchacza, z dieta cos zrobisz.
Ja pierwszy raz kreatyne wzialem jak 14 lat mialem, a "na karku " rok treningu- efekty zauwazalne, ale nie jakies powalajace.
Poza tym wielu kolegów, mówiło że nie powinno się tego brać w młodym wieku(14,15lat)
Napisano Ponad rok temu
Ja braem po 8miechach treningu i poszo mi dobrze,kreatyna pomaga tylko trenowc,ale bez diety i treningu Ci nie pomozeTo jest wypowiedż z innej strony:
Generalnie to kreatynęe jest sens brac jak juz masz jakies konkretne miecho. Trudno zeby taki np. 15-latek byl juz jakos przymasiony, dlatego nie poleca sie kreatyny w takim wieku (no chyba ze sa jeszcze jakies przeciwwskazania).
Mozesz spokojnie wziasc powiedzmy za 2 lata jak na suchacza, z dieta cos zrobisz.
Ja pierwszy raz kreatyne wzialem jak 14 lat mialem, a "na karku " rok treningu- efekty zauwazalne, ale nie jakies powalajace.
Poza tym wielu kolegów, mówiło że nie powinno się tego brać w młodym wieku(14,15lat)
Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu
Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu
Ale popatrz na jego zdjęcia... czy tak wygląda 15-letni chłopak???
Napisano Ponad rok temu

Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu

Nieeee po prostu nierealne...samej kreatyny to on niebrał...
Chciałbym się dowiedzieć co ty właściwie tadziu brałeś...(pisałeś tam.wiem. ale chciałbym by było to poukładane w jednym poście)
Napisano Ponad rok temu
zal,pisal z nic to nic,jego sprawa,masz watpliwosci to juz ci pisalem zeby napisal do przyjaciolki.
15 lat 10 miechów ćwiczeń(z tego co wyczytałem) i taka budowa...???
Nieeee po prostu nierealne...samej kreatyny to on niebrał...
Chciałbym się dowiedzieć co ty właściwie tadziu brałeś...(pisałeś tam.wiem. ale chciałbym by było to poukładane w jednym poście)
twoja wiedza na tmat kreatyny dorownuje moim znajomym co kretyne widzieli tylko w filmach i mysla ze to jakis kox.
kreatyne masz w schabowym wiec przed 17 rokiem nie jesz miesa?
od kiedy kreatna ma skutki uboczne?
napewno tez niewiesz ze kreatyne stosuje sie nie tylko w sporcie?
jak juz cos poczytasz to wtedy pisz
pzdr
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu
I tylko w niektórych przypadkach te skutki uboczne występują, np: u niego nie będzie a u ciebie będą występowały...
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Wszystko trzeba wiedzieć jak brac i ileMoże i masz rację, ale skutki uboczne... no tu trzeba się zastanowić, ponieważ każdy organizm po przyjęciu niektórych środków zachowuje się inaczej.
I tylko w niektórych przypadkach te skutki uboczne występują, np: u niego nie będzie a u ciebie będą występowały...
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Do radq?
Wszystko co brałem? trudno mi wymienic bo nie pamietam dokładnie ale napewno było;
Trec cm3,kreatyna olimp,dextro,białko,hmb,fat burner,animal storm,shock therapy,carbo. .
Napisano Ponad rok temu

Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
BodyBuildingKRK
BodyBuildingKRK - Ponad rok temu
-
Brzuch po 2 tygodniach