Gdzie niby wyczytałeś ze kreatynę mozna brać dopiero od 17 lat?!tadziu, zwolnij z tym treningiem!!!...
Napisałeś, że brałeś kreatyne, tak? miałeś wtedy 14lat... Z tego co wiem to można ją brać dopiero, gdy ma się 17 lat, no ale trudno, twoja sprawa.
Co sądzicie??xD
Napisano Ponad rok temu
Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu
Generalnie to kreatynęe jest sens brac jak juz masz jakies konkretne miecho. Trudno zeby taki np. 15-latek byl juz jakos przymasiony, dlatego nie poleca sie kreatyny w takim wieku (no chyba ze sa jeszcze jakies przeciwwskazania).
Mozesz spokojnie wziasc powiedzmy za 2 lata jak na suchacza, z dieta cos zrobisz.
Ja pierwszy raz kreatyne wzialem jak 14 lat mialem, a "na karku " rok treningu- efekty zauwazalne, ale nie jakies powalajace.
Poza tym wielu kolegów, mówiło że nie powinno się tego brać w młodym wieku(14,15lat)
Napisano Ponad rok temu
Ja braem po 8miechach treningu i poszo mi dobrze,kreatyna pomaga tylko trenowc,ale bez diety i treningu Ci nie pomozeTo jest wypowiedż z innej strony:
Generalnie to kreatynęe jest sens brac jak juz masz jakies konkretne miecho. Trudno zeby taki np. 15-latek byl juz jakos przymasiony, dlatego nie poleca sie kreatyny w takim wieku (no chyba ze sa jeszcze jakies przeciwwskazania).
Mozesz spokojnie wziasc powiedzmy za 2 lata jak na suchacza, z dieta cos zrobisz.
Ja pierwszy raz kreatyne wzialem jak 14 lat mialem, a "na karku " rok treningu- efekty zauwazalne, ale nie jakies powalajace.
Poza tym wielu kolegów, mówiło że nie powinno się tego brać w młodym wieku(14,15lat)
Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu
Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu
Ale popatrz na jego zdjęcia... czy tak wygląda 15-letni chłopak???
Napisano Ponad rok temu
Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu
Nieeee po prostu nierealne...samej kreatyny to on niebrał...
Chciałbym się dowiedzieć co ty właściwie tadziu brałeś...(pisałeś tam.wiem. ale chciałbym by było to poukładane w jednym poście)
Napisano Ponad rok temu
zal,pisal z nic to nic,jego sprawa,masz watpliwosci to juz ci pisalem zeby napisal do przyjaciolki.15 lat 10 miechów ćwiczeń(z tego co wyczytałem) i taka budowa...???
Nieeee po prostu nierealne...samej kreatyny to on niebrał...
Chciałbym się dowiedzieć co ty właściwie tadziu brałeś...(pisałeś tam.wiem. ale chciałbym by było to poukładane w jednym poście)
twoja wiedza na tmat kreatyny dorownuje moim znajomym co kretyne widzieli tylko w filmach i mysla ze to jakis kox.
kreatyne masz w schabowym wiec przed 17 rokiem nie jesz miesa?
od kiedy kreatna ma skutki uboczne?
napewno tez niewiesz ze kreatyne stosuje sie nie tylko w sporcie?
jak juz cos poczytasz to wtedy pisz
pzdr
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu
I tylko w niektórych przypadkach te skutki uboczne występują, np: u niego nie będzie a u ciebie będą występowały...
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Wszystko trzeba wiedzieć jak brac i ileMoże i masz rację, ale skutki uboczne... no tu trzeba się zastanowić, ponieważ każdy organizm po przyjęciu niektórych środków zachowuje się inaczej.
I tylko w niektórych przypadkach te skutki uboczne występują, np: u niego nie będzie a u ciebie będą występowały...
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Do radq?
Wszystko co brałem? trudno mi wymienic bo nie pamietam dokładnie ale napewno było;
Trec cm3,kreatyna olimp,dextro,białko,hmb,fat burner,animal storm,shock therapy,carbo. .
Napisano Ponad rok temu
Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BodyBuildingKRK
BodyBuildingKRK - Ponad rok temu
-
Brzuch po 2 tygodniach
- Ponad rok temu