Re: Nóż na gardle-pomocy...
wylaczajac np.piers z kurczaka(brak czasu na smazenie i takie tam)
ja piersi nie smaze wrzucam tylko do garnka chwile na full, a pozniej siem dusza na wolnym ogniu ze 20min. - nic czasochlonnego... :roll:
jedz duzo produktow bialkowych, niewazne czy to ser czy piers jesli niemasz ochoty na piersi to ich niejedz zastap je czyms innym czyms co bedzie mialo duzo bialka
1. flex nie gadaj glupot - w tym przypadku nadmiar bialka nie jest wskazany, trzeba siem raczej skupic na ww
2. dlaczego nie chartowac ducha ?? (nie lubisz to nie jedz - jak panienki ;/ )
równie dobrze mozesz zastapic piers tunczykiem albo serem, w tych produktach jest rownie dobre bialko
zalezy kiedy - duze roznice we wchlanialnosci... i nie ze wszyskim ser pasuje
nie widze przeciwwskazan jezeli masz pod reką tunczyka, albo masz go za duzo to MOZESZ SWOBODNIE GO ZJESC, tylko sprawdz zeby sie ilosc bialka zgadzala i nie ma problemu
ja widze.... pozywienie to nie tylko ww, bialko i tl., ale tez mikro i makroelementy, kultury bakterii itp.
nie polecam az tak uproszczonej diety..,.
Pojedz na diecie (tylko tak solidnie) ze trzy miesiace, potem dokup mass xxl
no tu bym siem zgadzal, przy rygorystycznej dieie zrobisz troszku masy
nawet najtwardsi maja chwile kiedy potrzebuja kleknac...
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]