dziewczyny na siłowni
Napisano Ponad rok temu
...::: LOVE EACH DAY :::...
Napisano Ponad rok temu
sie plywa...
cialko tez sie ma zajebiste...
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: Sro 15 Cze, 2005 ]
przyszedł szef
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
sie plywa...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sie plywa...
Napisano Ponad rok temu
taki mam charakter, jestem egoistą dla kasy władzy zrobie wszystko...sam nie wiem czy tak robisz przez takie wychowanie, charakter, czy moze za duzo koksow? powiem jedno, zastanow sie troche nad takimi sprawami...
Władza, pieniądze, siła ... miłość i farmazony nie dla mnie życie jest zbyt krótkie i zbyt brutalne na romantyczne uniesienia... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taki mam charakter, jestem egoistą dla kasy władzy zrobie wszystko...
Władza, pieniądze, siła ... miłość i farmazony nie dla mnie życie jest zbyt krótkie i zbyt brutalne na romantyczne uniesienia...
Pradziwy maczo z ciebie:)
A mi właśnie podoba się jak ktoś jest wielki, miły, z usmiechem na twarzy i potafi powiedzieć kocham, dziękuje , przepraszam.
Nie wiem dlaczego niektórzy nabiora troszkę mięśni i już szpan ,chamstwo itd.
Kiedyś usłyszałem pewien tekst, że mięsnie do czegoś zobowiązują i mysle, że jest to prawda, tylko teraz musisz wybrać którąś ze stron ;-) ja już wybrałem :PPPP
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
bez mięsni też taki bym był...Nie wiem dlaczego niektórzy nabiora troszkę mięśni i już szpan ,chamstwo itd.
[ Dodano: 17-06-2005, 3:21 ]
no a co myślałeś... :mrgreen:Pradziwy maczo z ciebie:)
Napisano Ponad rok temu
no i co z tego...??wiec widac jak traktujesz ludzi
Napisano Ponad rok temu
Dawno nie pisałam ale mam sesję i naprawdę nie mam na nic czasu. Ale dobrze że jeszcze tylko dwa egzaminy i wolne. No powiedzmy wolne... :?
Widzę że się temat rozwinął (chodzi mi o Kujsusa i jego odzywki do dziewczyny).
A tak swoją drogą - Kujsus - to jesteś szczery do bólu. Skoro w taki sposób traktujesz ludzi, w tym też swoją dziewczyne to ja się zastanawiam dlaczego ona z Tobą nadal jest, bo ja bym takiego chłopaka dawno rzuciła. Dla mnie to jest dziwne, zresztą nie tylko dla mnie - co widać z postów reszty chłopaków. Tak wogóle to fajnie że macie inne zdanie na ten temat niż Kujsus.
Podobało mi się co powiedział Dawid 1920
Sama bym tego lepiej nie określiła - w zupełności się zgadzam.mi właśnie podoba się jak ktoś jest wielki, miły, z usmiechem na twarzy i potafi powiedzieć kocham, dziękuje , przepraszam.
Dawid 1920 pisze dalej że
Zgadzam się bo większość ludzi uważa takie osoby za chamów, zapatrzonych w siebie snobów, itd. A taki pogląd trzeba zmieniać i nie dawać powodów aby nadal tak uważano. Dawid 1920 - trzymaj tak dalej!mięsnie do czegoś zobowiązują
Pozdrawiam ;-)
Napisano Ponad rok temu
Jednak tak jak zrobił kujsus - to faktycznie nie miło. Czasem też mi się tak zdarza - choć chce od teraz opanować to. Jednak jestem bardzo porywczy... ale nie o mnie temat.
Kujsus: proponuję przemyśleć sobie wszystko, bo jak ona Ci tak powie - to pewnie się wkurzysz... i to niemiłosiernie!
Pozdrawiam.
Ps. Monika - jak treningi? nadal ćwiczysz podczas sesji?
Napisano Ponad rok temu
Ale ogólnie h*j , mam to w dupie...
Pozdro for All!!!
Napisano Ponad rok temu
wiec ja z takimi ludzmi niemam o czym rozmawiac, nielubie jak ktos traktuje ludzi jak szmaty :?
Napisano Ponad rok temu
nie traktuje ludzi jak szmaty, Ci co mnie znają mają do mnie szacunek i wiedzą że mogą na mnie liczyć... Ku*wa co ja się bede w tępe dyskusje wdawał...nielubie jak ktos traktuje ludzi jak szmaty
Napisano Ponad rok temu
WBD - oczywiście że trenuję podczas sesji. Nie mogłabym opóścić treningu - chociażby dlatego że by mi tego brakowało. Poza tym nie mogę ciągle siedzieć nad książkami - od tego można zwariować. Lubię to co robię i nawet sesja mi nie przeszkodzi, poprostu cały wolny czas musze poświęcić na naukę. Nie ma to ujemnych rezultatów - na wyniki w sesji nie narzekam.
Pozdrawiam ;-)
Napisano Ponad rok temu
Kujsus: tępa rozmowa? heh, widzisz. Czasem po prostu trzeba zacząć panować nad sobą...