Matura
Napisano Ponad rok temu
Polski: 43%
Niemiecki: 62%
Biologia: 64%
Niby ok, ale ustny niemiecki nie poszedł (25%) i w styczniu -zdaje ponownie.
Napisano Ponad rok temu
ustny 90% (zdawalem w poniedzialek, w sobote czytalem ksiazki z biblografii, a w niedziele przed matura pisalem od 16-23.30... poznej trzeba bylo siem nauczyc - siedzialem do ok. 2.30 i 18 pkt. - loool )
angielski, ustny podst. (zaluje ze nie wzialem rozszerzonego...) 100%
pisemny: podst. 94%, rozsz. 82% (przy czym pisemny rozszerzony to myslalem ze dadza opowiadanie... umiem tylko opowiadania pisac :PPP rozprawke pisalem jak felieton bo mi siem popier*** %-))) )
biologia podst. i rozsz. 100% (bo jestem finalista Olimpiady Biologicznej)
chemia podst. 95%, rozszerzony 88% (na rozsz. dalem ciala ;/ np. jedno zadanie zrobilem dobrze, przekreslilem i zrobilem zle :roll: ; ogolnie wg. mnie chemia byla za prosta, dali podstawowe zadania, a po tych co ja robilem musialem siem naglowkowac, zeby do nich odpowiednio podejsc; %-) bylo tez troszq za duzo czasu...)
wybieram siem na biotechnologie na Uniwersytet Jagiellonski
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WBD thx, ale w cale jesio nie jestem pewny miejsca na biotechnotogii :roll:Avanger: niesamowite wyniki... załamałeś mnie
trzeba siem jesio na egzaminie postarac...
ale wiem, ze jestem w stanie :
(moi starzy sa innego zdania, nigdy im nic nie pasuje i: "jakbys siem pouczyl tobys mial wiecej punktow..." ;/ ale mi to rybka )
pamietam jak siem na mnie darli w wakacje ze siem nie ucze bilogii bo przeciez matura tuz, tuz %-))) patologia; i zawsze bylo, ze: Monika (moja 3lata starsza siora) w Twoim wieku przed matura siem uczyla (w wakacje tez %-) )
Pamietam jak jechalem do Kielc na XXXIV Olimpiade Biologiczna...
nikt we mnie nie wierzyl (uczylem siem we wtorek ok. 10-12h, w srode to samo, w czwartek jakies 6h i pt. 3-4h, a olimpiada w sobote) ja zreszta tez zdygany jechalem "zeby siem tylko nie zblaznic..." i... 3 wynik w wojewodztwie
szkoda mi np. kolezanki ktora przez wakacje powtorzyla cala biologie i przed olimpiada jesio raz i miala 11(!) pkt. mniej ode mnie :PPPP
a przed olimpiada jesio nic do matury z biologii nie powtarzalem (w przeciwienstwie do chemii - od pazdziernika korki) - dlatego nic lepszego nie moglo mnie spotkac :-P
co do nowej matury to wybitnie nie pasuje mi jej forma... ona nie sprawdza wiedzy, wl. nie wiem co sprawdza ;/
pozdro wszystkich farciarzy
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...::: LOVE EACH DAY :::...
Napisano Ponad rok temu
...::: LOVE EACH DAY :::...
Napisano Ponad rok temu
myslalem ze na medycyne pojdziesz :roll: bo ja napewno po maturze (ale to dopiero za 2 lata) ide na medycyne na UJ widzialem mature z biologi, to byly chyba zarty a nie matura,
moze bys wkoncu odpowiedzial na smsa ;-)
Napisano Ponad rok temu
- co robisz w sylwestra?
- plecy i barki
Napisano Ponad rok temu
[you] looknij na moj dziennik: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
a ja chyba bede matme za rok pisal jeszcze raz hehe
Napisano Ponad rok temu