Zmiana zachowania człowieka po koksach.
Napisano Ponad rok temu
I może kogoś minimalnie przekonam, aby nie brac sterydów.
Mowa o moim kumplu z klasy (z podstawówki i gimnazjum).
Niebył żadnym prymusem ani kujonem, ale uczył się dobrze bo był mądry. Zajował się komputerami i Militarią. Sklejał modele papierowe. Dało się z nim pogadać.... Do czasu aż nieposzedł pierwszy raz na silke... zaczął ćwiczyć wziął p ojakims tam czasie 10 strzałów polskiego teścia i 5 strzałów ruskiego... pózniej wziął odzywke i kreatyne z dekstrozą...
Poprostu ja go teraz nie poznaje... może i troche przybrał na rzeżbie i ew. na masie, jednak kosztem porycia. Niewiadomo co mu w głowie siedzi. Po 15 strzałach, wchodzi na 3 piętro po schodach zwykłym chodem, i musi sobie usiąść na czymś, aby odetchnać. Jego bracik mi mówi, ze jak ogląda wieczorem TV to ma usta otwarte i patrzy sie w jedno miejsce, jak jakiś niepełnosprawny (tak samo sie patrzał jak pakowałem przy nim paczkę do wysłania). Jednak koksy nie dały mu dużo... widziałem jego bezsilność, brak zdecydowania, agresywność, ma jeszcze dziewczyne z która jest 2 lata i ja niewiem jak ona z nim wytrzymuje... przejebany klient sie z niego zrobił.
Niemoze spać po nocach, siła go rozpiera, wątroba go boli i serce.
Poprostu po tych koksach nie jest aż tak bardzo dojebany, to samo mozna osiągnąć na suplach, tylko dłużej trzeba czekac, a efekty sa nawet lepsze.
Może ktoś wyprowadzi go na prosta drogę, bo stacza się na dno. Jednak zaczął już drugi cykl : Oma 10 strzałów, Białko 85 % i 100 mety tajlandzkiej...
Ma 18 lat w tym roku
Możecie tu tez podac swoje przykłady, lub kumpli...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ma teraz 19 lat, na klate ciska cos koło 150, klate ma tak nie proporcjonalną w porównaniu do łap, łapa coś koło 43a klata wielka jak czołg. Jest z Mysłowic, nie wiem czy mozna z nim jeszcze normalnie pogadać.
Nigdy nie zdradził co brał, zawsze mówił ,, na sucho '' :mrgreen:
Mogą być różne badania, wykresy i każdy mi może mówić że po koksach się nie wariuje, ale ja swoje widziałem i mam na to własne zdanie.
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Jak ja miałbym tak sie zachowywac jak on po koksach, to ja to pierdole, moge i jechac na samych masnlankach i bananach.
Napisano Ponad rok temu
wszystko zalezy od tego jaki kto jest jaka ma psychike koks moze z czlowieka zrobic idiote a mnie np. dodal pewnosci siebie...
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
Mial agresora..nawet po tych koksach...pamietam jak poszli na plac zabaw dla dziecie i powyginali hustawki ..połamali zjezdzali nie i bramki..ale tak bylo na poczatku..
terazz jak go widuje to jest normalny ...pewnie koksy na dobre mu teraz wychodza...jest potulny...
JA tez brałem ale nie zwuwalylem wiekszych zmian..jednynie ..to pewnosci siebie nabrałem.. 8)
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jesli chiodzi o mnie to zauwazylem ze sie minimalnie wiecej denerwuje ale tak to jest ok! nic innego sie nie stalo (naszczescie0;p
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Jak ktos jest swirem to zawsze nim bedzie
dokładnie