Skocz do zawartości

Zdjęcie

CKD cała prawda

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

komarsinho
  • Użytkownik
  • Pip
  • 21 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:kulturystyka

Napisano Ponad rok temu

CKD cała prawda
Mam kilka pytań odnośnie diety CKD.
1.Czy ona naprawdę jest skuteczna i nie powoduje skutków ubocznych- czy jest zdrowa. 2.Ile powinien wynosić taki cykl?
3.Czy moglibyście mi pomóc w rozpisaniu przykładowego jadłospisu?

Mam taki oto problem. ogólnie zawarość tłuszczu w organiżmie mam raczej niewielką, jednakże mam tendencje do tycia w okolcach górnych partii ud i pośladków. Czy stosowanie tej diety ( podobno najbardziej skuteczne do spalenia tłuszczu byłoby odpowiednim wyjściem ) Do tego dodam basen ( 3 razy w tygodniu )

BŁAGAM POMOCY Strasznie żle się z sobą czuję. Ogólnie jestem nieżle zudowany ( mam dobrą tarkę na brzuchu ) al wyglądam okropnie. Próbuję już wszystkiego. Nie wiem co mam robić. Czy jest to może spowodowane złą gospodarką hormonalną, jak można sobie z tym poradzić

CZEKAM NA WSZYSTKIE RADY najlepiej ekspetów, którzy mają fachową wiedzę na ten temat
  • 0

prezes1418048745
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 814 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: CKD cała prawda
Moim zdaniem jest to dobra dieta ale pociagnie za soba spadki tkanki miesniowej. Brak wegli wynagradzany tylko w 2 dni nie pozwoli zachowac sie miesniom. Nie znam nikogo kto ja stosowal... Ja bym Ci polecil trening na rzezbe+areoby +THermoFatBurner+Olimp GreenTea no i jedna z podwieszonych diet. Po niej wiem ze nie ma spadkow w sile miesni a nawet mozna zyskac troche siliy. W 2 miesiace na takim zestawie mozna 8Kg zrzucic ale to zalezy od indywidualnych predyspozycji.
  • 0
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Strongbart
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4690 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: CKD cała prawda
popytaj Anara on stosował ta diete, napewno Ci pomoze, ja Ci z doswiadczenia nic nie napisze, najwyzej teoretycznie jak działa)
  • 0
Pozdrawiam Strong