dziewczyna... :/:/:/:/:/
Napisano Ponad rok temu
Strasznie nieszcześliwie się zakochałem (jestem z nią 7 miesięcy) :( i jak się odkochać... oprócz poznania nowej... ?
Prosze o rade ... z góry dzięki
:/:(
Napisano Ponad rok temu
Podawaj - co jest grane - coś zaradzimy ;-)
pozdrawiam!
PANOWIE - NIECH MIŁOŚC WAMI RZĄDZI... NIE MA NIC LEPSZEGO OD ZAKOCHANIA - Z WZAJEMNOŚCIĄ!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
miłość [cenzura by strongbart] tylko sie spinasz czy laska Cie nie wałuje jaouż swojej teraz ju po tym wszystkim ufam i ona mnie też wiec mam lajt ...
Dawaj mi pomogliście to i ja sie postaram ! :mrgreen:
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
Nigdy na siłowni niedostałem tak po piździe, jak przez miłość...
Napisano Ponad rok temu
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
bo zakochanie a zauroczenia to całkiem co innego ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WBD ja bym polemizował, zalezy co kto lubi ja tam wole dobrze sie bawic, na milosc bedzie czas, ale to jak juz bedziemy ograniczeni czasowo(prca itp), narazie Panowie bawic sie :PPPP
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak panna kocha - to nie poleci z wami w ... :-)
Moja kocha, mimo że czasem nie okazuje, ale ufam jej - i może iść z kumplami na imprezke i wiem, że nawet nie dotkną jej (czyt. nie zmacają czy nie przeliża) bo jest mi wierna, prędzej typowi wymierzy liścia, niz coś takiego zrobi - nawet jak to bedzie super przystojniak... za to ją kocham między innymi.
Poza tym mieliście kiedyś panne - która wami się opiekowała - jak mieliście problemy ze zdrowiem... ? moja niunia zajęla się mną na wakacjach jak miałem parominutowy - paraliż nóg (że nie mogłem chodzic...). To mi w niej zaimponowało... zresztą nie można się nie bawić... masz panne, ok ? idziesz z nią na bibe - co jakiś czas, żartujecie - a nie ciągle poważne rozmowy - chodź to zależy od panny...
Pozdrawiam i zycze powodzenia z panienkami...
Ja tam swoją kocham i kochać zawsze będę - bo to jest Anioł... a nikt nigdy nie jest doskonały, ale jak kochamy - to wybaczamy pewne rzeczy i akceptujemy np. to, że panna lubi mieć w okół siebie mnóstwo znajomych, lubi imprezki, czy na odwrót !
Pozdrawiam i już uciekam... pa chłopaki - 3majcie się mocno!!!
(maturka: biologia, polski, niemiecki).
Do przeczytania - kiedyś tam...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. mam nadzieje, ze dobrze zrozumialem Twojego posta... jak nie to sorry ale chory jestem - goraczka i te sprawy :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia w podpisie za pomocą skryptów są nieszczere i prostackie
Napisano Ponad rok temu
Jest po prostu wierna - mimo, że osobiście uważam że przy niektórych jej kolegach - jestem leszczyk (brzydki, chudy, i mało kasiasty) ale nie w tym rzecz. Rzecz w tym, że ona mnie kocha - a to są jej tylko i wyłącznie koledzy. Ze mną chce spędzać miło czas (sam na sam...), a z nimi tylko raz na jakiś czas.
Ze mną chce być, a nie z nimi... chociaż miała tyle propozycji - ale odmówiła... bo kocha mnie
I za to ją tak bardzo szanuje i kocham (między innymi za to, jest wiele aspektów - ale nie w tym sens by je wymieniać - pozostają pomiędzy mną, a nią...). Pozdrawiam chłopaki i życze po prostu - znalezienia odpowiedniej panny.
Ps. Nie szukajcie panien na imprezach - bo zazwyczaj trafiają sie nieporządne - albo na odwrót - facet jest nieporządny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu