[ Dodano: 23-01-2005, 8:52 ]
Aha i czym np: wspomódz Gainera. Może jakieś aminokwasy.
[ Dodano: 23-01-2005, 9:03 ]
Pytania te są również skierowane do innych Specialistów którzy mogliby mi na nie odpowiedzieć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co wy jecie ryz suchy ?? :?chyba ze mówisz o ugotowanym
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widze tu pewne niedopatrzenie.... wszelka gramature podaje siem przed ugotowaniem, wiec, sytuacja hipotetyczna, jak zrobisz sobie 170g kaszy gryczanej (wazonej "na sucho" przed ugotowaniem) to mozesz miec problem ze zjedzeniem tego na raz z np. 150g tuny (wychodzi kopiaty talerz na zupe)mistrzuniu.. to ile to bedzie 150gr ryzu po ugotowaniu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Trening + Dieta -> Zapytanie |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Pytanie o trening ramion. |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Pytanie do kolegów w UK. |
MAGIA STALI |
|
|
||
Pytanie |
Trening dla początkujących |
|
|
||
szybkie pytanie |
FMA |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu