Clembuterol + Efedryna
Napisano Ponad rok temu
- chce zpalic tluszcz z brzucha o diecie i treningach wiem ze to podatawa ale jesli macie jakies prop co do ilosci , rodzju i intensywnosci treningo bede bardzo wdzieczny za kazda sugestie.
- co powinienem definitywnie wykluczyc z diety a czego powinienem jesc sporo podczas diety odchudzajacej ?
- i najwazniejsza rzecz jakie srodki polecacie w jakich ilosciach i jak dawkowac myslalem o Clembuterolu lub Efedrynie ( czy jest kilka rodzaji i jakiego pochodzenia , co polecacie ) czy brac je razem czy tylko jeden z nich i jakie moga byc skutki uboczne
- czy 6 tyg treningow i brania specyfikow o ktorych wspomnialem i oczywiscie dietka to waszym zdaniem okres optymalny i czy moge sie spodziewac efektow ( raczej jestem sumienny i jak trenuje to trenuje a nie udaje kiedys trenowalem zawodowo sport przez 9 lat ale jak skonczylem to po 3 latach spojzalem w lustro a tluszcz mnie zalal okropnie )
Pozdrawiam sedrdecznie i czekam na odpowiedz
Dzieki Trzymajcie sie
Napisano Ponad rok temu
2tyg na clenie potem 2tyg efka potem 2 tyg clen i znowu efka
ogranicz weglowodany i zwieksz bialko aeroby 3x wtyg po 40min
clena kup 100tablet a efedryne mozesz pozyskac z tussipect albo jak masz troche kasy to kup syntetyka
Napisano Ponad rok temu
2. z tego co napisales to 8 tyg powinien trwac taki cykl tak ? i czy jest to optymalny okres a jeli nie to jak dlugo musze to barc aby byly efekty ?
3. czy jakies silowe treningi moge tez robic w tym czasie ?
4. a jak jest z skutkami ubocznymi - i czy dodatkow ma to jakies znbaczenie ze nie bralem nigdy zadnych koksow ?
5. czy te srodki moga byc niebezpieczne ?
Dzieki Pozdrowionka 4 all .
Napisano Ponad rok temu
efka 3tabsy tussipect+3 mocne kawy
2.to jest dobry okres 8tyg
3.cwiczenia na rzezbe
4.nie przesadzaj z treningiem i pilnuj dawek i bedzie ok jak masz klopoty z swrcem nie bierz
5.tak
Napisano Ponad rok temu
1 jesli chodzi o efedryne to rozumiem ze zawiera sie ona w tusipecu ( to taki syrop ? - sorki za banalne pyt ale chce sie upewnic bo ja sie na tym nie znam a wole pytac niz bladzic !!)
2 czy tusipec jest rowniez w tabletkach ? jeli tak to czy sa rozne stezenia i jaki mam wziasc ?
3 czy po trzech mocnych kawach to jest wogole mozliwe usnac ?
4 czy mam brac tabs. tusi i kawa i tak trzy razy dziennie np po glownych posilkach?
5 co masz na mysli mowiac nie przesadzaj z treningami czy nie moge cwiczyc 6 razy w tyg dwa razy dziennie po 40 - 50 min ?
6 przepraszam ze jeszcze raz zapytam ale jakie moga byc tego skutki uboczne i czy moga byc trwale i napisales na moje pytanko czy moga byc niebezpieczne odpisales ze tak - tzn ?
Przede wszystkim to dzieki bardzo za poswiecony mi czas
Czekam na kolejna dawke info
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
2.tak jest tylko 1 stezenie 15mgefki zawiera tussipect i polecam tabletki
3.tak ale nie radze brac po 17
4.ja bym bral 2x dziennie 30min przed treningiem i np po jakims posilku
5.mozna cwiczyc 5x w tyg ale chodzilo mi ze efedryna i clen tlumia zmeczenie i zebys np nie wpadl na pomysl zeby biegac 3h
6.skutki sa chwilowe przy clenie drzenie palcow, podwyzszone cisnienie, bezsennosc przy przedawkowaniu mozliwosc zawalu dlatego nie przekraczasz moich dawek
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu