jointy a kulturystyka
Napisano Ponad rok temu
jak ziolo wplywa na kulturystyke :
slyszalem ze weed powoduje podwyszenie testosteronu w organizmie ,czy to prafda?!?!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mi od palenia spadala sila
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
[you] looknij na moj dziennik: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mowisz o marysi ????ja pale caly czas nawet przed treningami i jest looz... dobre pytanie... bo neiwiem czy to cos szkodzi w cwiczeniach ??ale wydaje mi sie ze nie...bo nic mi nie jest...
toz to niebezpieczne
chyba myslales o fajkach
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
ja temat przeczytalem zamiast jointy to ja jonity, juz myslalem ze bedzie o wymianie jonowej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wręcz przeciwnie, na drugi dzień po paleniu przeważnie cisne rekordy.
Pale tylko 3-5 razy w roku.
Ostatnio sobie przypaliłem i na drugi dzień na treningu tak mi sie super ćwiczyło.
Uważam że palenie jest dla ludzi i kulturystów :aniol:
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
ja jak sobie zrobilem maraton w ciagu 3 tygodni bylem 7 razy palic to potem jak poszedlem na silownie to sila mi spadla np na klate o 15kg! i musialem to potem odrabiac :beksa:
Napisano Ponad rok temu
Czytalem o tym w "Pilce noznej", ze palenie dla osob aktywnych fizycznie jest szkodliwe, szczegolnie po treningu. Mam ta gazete na gorze, to ci napisze pozniej jak to jest dokladnie bo teraz mi sie nie chce isc po silce ;-)Sexy_Paker a niby czemu nie mozna palic przed i po treningu.....ja zawsze sobie pale bezposrednio przed i od razu po silowni i nie odczuwam zadnych negatywnych rzeczy...
Napisano Ponad rok temu
mysle ze jak kazda uzywka negatywnie wplywa na organizm, mysle ze tutaj nalezy sie zastanowic czy bardziej zalezy mi na silowni czy na paleniu jezeli na paleniu to olac sprawe silowni i traktowac ja rekreacyjnie
Napisano Ponad rok temu
Dobra znalazlem chwilke wiec przepisze ci co napisali w "pilce noznej"dawid bo malo palisz dlatego tak pewnie masz...... :-)
ja jak sobie zrobilem maraton w ciagu 3 tygodni bylem 7 razy palic to potem jak poszedlem na silownie to sila mi spadla np na klate o 15kg! i musialem to potem odrabiac :beksa:
"Papierosy szkodzą sportowcom być może nawet bardziej niż ludziom nie uprawiającym wyczynowo sportu. Bo odziałują na organizm dodatkowo na organizm silnie eksploatowany( byc moze nie jestes wyczynowym sportowcem ale sam przyznac ze silnie eksploatujesz swoj organizm- odemnie) .
Wydolnosc palacza jest niższa, bo do ich płuc dociera mniejsza ilość tlenu, a przecież przemiany tlenowe są efektem rteningu. Stwierdzam że u palaczy słabsza jest też zdolność regeneracji"- Trener Kaczmarek ( a to dla ciebie istotne)
I wreszcie najwarzniejsze:
"Wysiłek jest stresem dla organizmu i palanie także. Kiedy nałożą się jeden z drugim może być niedobrze. Dlatego nie należy palić przed treningiem czy meczem. Natomiast po wysiłku naczynia są lepiej ukrwione i trucizny zawarte w dymie bedą się lepiej wchłaniały. Zapalenie papierosa w takim momencie powoduje szczególne spustoszenia w organizmie" Dr. Kowalski
Tak od siebie powiem ze sam palilem 3,5 roku ale od nowego roku przestalem, ze wzgledu na dobra moich muskul. Sprobój sam tez przestac, bedziesz mial jeszcze lepsze efekty.
To że nie odczuwasz negatywnych rzeczy nie znaczy ze tak nie jest, pozatym pomysl moze bys mial jeszcze lepsze efekty bez szlugow?
Ja mysle ze napewno...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Marihuany nie pali sie tak czesto jak szlugow ale pamietaj ze 1 joint to dla pluc tak jak 8 szlugow, czytalem jeszcze gdzies ze mariuhana zawiera jeszcze 2000 tys. substancji ktore wyniszczaja organizm, i pisano to o normalnych siejkach, w polsce jara sie najczesciej wzmacniane jakimis chemicznymi gownami sqny a to jeszcze gorzej wplywa na organizm, gadanie ze marihuana jest zdrowsza niz piwo, czy wodka jak dla mnie jest glupim pieprzeniem dla glupich, biednych, naiwnych cpunow...
Napisano Ponad rok temu