jointy a kulturystyka
Napisano Ponad rok temu
Trzeba sprobowac wszystkiego tu sie zgodze, ale specjalizacja moze byc tylko jedna, a wiec decyduj:
a) bede cpal i balowal 2 razy na tydzien albo i czesciej
bede potezny
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia w podpisie za pomocą skryptów są nieszczere i prostackie
Napisano Ponad rok temu
A wogole to se nie fikaj 70 kg "byku"...
Napisano Ponad rok temu
jezeli mial bym wybierac to ja wolal bym zapalic blanta niz zrobic cykl na koksach
kazdy robi to na co ma ochote
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: Sob 19 Lut, 2005 ]
dokładnie!!!zgadzam sie z tobą...zapalic trawe to nie to samo co jechac po bandzie po amfie, extasie lub jakis innych uzywkach.
jezeli mial bym wybierac to ja wolal bym zapalic blanta niz zrobic cykl na koksach
kazdy robi to na co ma ochote
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
[ Dodano: Sob Lut 19, 2005 12:00 pm ]
PS : odkąd zaczynałem cwiczyc przytylem 15 kg a w sumie cwicze od wrzesnia 2003 wiec za rok w tym tempie bede wazył prawie tak jak Ty i nie bede "miał brzucha i tłuszczu na plecach" pozatym ciekaw jestem jakie masz efekty siłowe ze swoim stażem
Napisano Ponad rok temu
kazdy ma swoje poglady i powinno sie je szanowac :-)
a jak ktos chce sobie zdrowie zje*ac i czym to juz jego sprawa
ja akurat wole trawka %-))))
Napisano Ponad rok temu
Nic mnie nie obchodzi twoj staz na tym forum poprostu zamiast rzucac jakimis smiesznymi haselkami moglesod razu napisac tak jak teraz co o tym myslisz bo od tego jest forum, jeden ma takie zdanie drugie inne.Człowieku jak twoja filozofia wygląda tak : " lepiej zamiast amfy i narkotyków wezme sterydy bo bede przynajmjeij wiekszy" to nawet nie chce mi sie tracic czasu na rozmowy bo to jest bezsensowne a to jaki masz poziom intelektualny to wlasnie pokazałes w postach wyzej ...pozatym jestem na tym forum od samego poczatku wiec bardzo prosze przestań udawać mądrego
Pozdro
[ Dodano: Sob Lut 19, 2005 12:00 pm ]
PS : odkąd zaczynałem cwiczyc przytylem 15 kg a w sumie cwicze od wrzesnia 2003 wiec za rok w tym tempie bede wazył prawie tak jak Ty i nie bede "miał brzucha i tłuszczu na plecach" pozatym ciekaw jestem jakie masz efekty siłowe ze swoim stażem
Znam srodowisko cpajacych dobrze i widze co po 4-5 latach sie porobilo z moim kumplami, zwykle przecpany pionki. Moze zle sformulowalem swoja wczesniejsza wypowiedz, nie mowie zeby nazrec sie w cholere sterydow i chodzic jak jakis wielki 130kg beton, ale przy odpowiednim stazu, wieku, doswiadczeniu mozna sobie zrobic cykl. Myslisz ze asy Polskiej kulturystyki jak Bogdan Szczotka czy Radek Słodkiewicz nie koksili? haha zabawne, oczywiscie ze tak a Brzózka, Olborski czy Głuchowski sie nawet do tego przyznali, sam Waldek Nol trenujacych od 30 lat i znajacy od podszewki kulturystyczne srodowisko przyznal w wywiadzie ze jezeli chce sie cos osiagnac w tym sporcie trzeba w ktoryms momencie siegnac po koks.
Nie zachecam do brania kosku czy do niebrania, to wasza wszystkich indywidualna sprawa, ale sam przyznaje ze wole przez lata trenowac, trzymac dieta a w przyszlosci zrobic sobie cykl, anizeli wciagac do nosa fete czy wdupczac dropsy, czy palic joiny z kumplami z osiedla.
Napisano Ponad rok temu
trzeba było tak napisac a nie tak jak przedtem napisałes ... z tym ostatnim to sie akurat zgadzam :-)Nie zachecam do brania kosku czy do niebrania, to wasza wszystkich indywidualna sprawa, ale sam przyznaje ze wole przez lata trenowac, trzymac dieta a w przyszlosci zrobic sobie cykl, anizeli wciagac do nosa fete czy wdupczac dropsy, czy palic joiny z kumplami z osiedla.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
A wogole to se nie fikaj 70 kg "byku"...
Uwierz mi ze sa chlopaki tej wagi na ktorych balbys sie spojrzec.
Jesli myslisz ze waga czyni cie lepszym to sie mylisz !!
Napisano Ponad rok temu