Skocz do zawartości

Zdjęcie

jointy a kulturystyka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
30 odpowiedzi w tym temacie

Sexy_Paker
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 57 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: jointy a kulturystyka
Masz racje stary wszystko jest dla ludzi trzeba na cos umrzec. Tylko pomysl, czy zamiast truc sie bez sensu Amfetamina, piksami, czym jarunkiem lepiej zrobic sobie cykl na sterydach i byc o wiele, wiele wiekszym?
Trzeba sprobowac wszystkiego tu sie zgodze, ale specjalizacja moze byc tylko jedna, a wiec decyduj:
a) bede cpal i balowal 2 razy na tydzien albo i czesciej
B) bede potezny
  • 0
"Trening czyni mistrza, a mistrza pochłaniają pijackie zgliszcza... "

Adaś
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 581 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:militaria,sport(piłka nożna ,survival,wędkarstwo...

Napisano Ponad rok temu

NO COMMENT
  • 0
Nie pozwól aby przypadek uformował Twoje ciało...
Pozdrowienia w podpisie za pomocą skryptów są nieszczere i prostackie

Sexy_Paker
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 57 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

odezwal sie madrala? Moze zamiast pisac tak zeby byc trendy i podlizac sie starszym stazem uzytkownikom, uargumentowalbys to bo tylko mnie niepotrzebnie wqrwiasz jakims "NO COMMENT" adasiu...
A wogole to se nie fikaj 70 kg "byku"...
  • 0

wagraf
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 451 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

zapalic trawe to nie to samo co jechac po bandzie po amfie, extasie lub jakis innych uzywkach.
jezeli mial bym wybierac to ja wolal bym zapalic blanta niz zrobic cykl na koksach
kazdy robi to na co ma ochote
  • 0

kartel
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 52 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a tam głupoty...palenie mary napewno cos szkodzi...ale niekonieczne przeszkadza w ćwiczeniach kulturysycznych moim zdaniem niema to związku...ja ćwicze 1,5roku i pale codziennie staff ,masa idzie ,efekty są i 0 problemów z zdrowiem...także moim zdaniem mary nieprzeszkadza w ćwiczeniach...

[ Dodano: Sob 19 Lut, 2005 ]

zapalic trawe to nie to samo co jechac po bandzie po amfie, extasie lub jakis innych uzywkach.
jezeli mial bym wybierac to ja wolal bym zapalic blanta niz zrobic cykl na koksach
kazdy robi to na co ma ochote

dokładnie!!!zgadzam sie z tobą...
  • 0

Adaś
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 581 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Człowieku jak twoja filozofia wygląda tak : " lepiej zamiast amfy i narkotyków wezme sterydy bo bede przynajmjeij wiekszy" to nawet nie chce mi sie tracic czasu na rozmowy bo to jest bezsensowne a to jaki masz poziom intelektualny to wlasnie pokazałes w postach wyzej ...pozatym jestem na tym forum od samego poczatku wiec bardzo prosze przestań udawać mądrego
Pozdro

[ Dodano: Sob Lut 19, 2005 12:00 pm ]
PS : odkąd zaczynałem cwiczyc przytylem 15 kg a w sumie cwicze od wrzesnia 2003 wiec za rok w tym tempie bede wazył prawie tak jak Ty i nie bede "miał brzucha i tłuszczu na plecach" pozatym ciekaw jestem jakie masz efekty siłowe ze swoim stażem
  • 0

Cavalier
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2540 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:kulturystyka:), panienki, auta, imprezy

Napisano Ponad rok temu

o co Wy sie klucicie :P
kazdy ma swoje poglady i powinno sie je szanowac :-)
a jak ktos chce sobie zdrowie zje*ac i czym to juz jego sprawa :P

ja akurat wole trawka %-))))
  • 0
Be free.

Sexy_Paker
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 57 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Człowieku jak twoja filozofia wygląda tak : " lepiej zamiast amfy i narkotyków wezme sterydy bo bede przynajmjeij wiekszy" to nawet nie chce mi sie tracic czasu na rozmowy bo to jest bezsensowne a to jaki masz poziom intelektualny to wlasnie pokazałes w postach wyzej ...pozatym jestem na tym forum od samego poczatku wiec bardzo prosze przestań udawać mądrego
Pozdro

[ Dodano: Sob Lut 19, 2005 12:00 pm ]
PS : odkąd zaczynałem cwiczyc przytylem 15 kg a w sumie cwicze od wrzesnia 2003 wiec za rok w tym tempie bede wazył prawie tak jak Ty i nie bede "miał brzucha i tłuszczu na plecach" pozatym ciekaw jestem jakie masz efekty siłowe ze swoim stażem

Nic mnie nie obchodzi twoj staz na tym forum poprostu zamiast rzucac jakimis smiesznymi haselkami moglesod razu napisac tak jak teraz co o tym myslisz bo od tego jest forum, jeden ma takie zdanie drugie inne.
Znam srodowisko cpajacych dobrze i widze co po 4-5 latach sie porobilo z moim kumplami, zwykle przecpany pionki. Moze zle sformulowalem swoja wczesniejsza wypowiedz, nie mowie zeby nazrec sie w cholere sterydow i chodzic jak jakis wielki 130kg beton, ale przy odpowiednim stazu, wieku, doswiadczeniu mozna sobie zrobic cykl. Myslisz ze asy Polskiej kulturystyki jak Bogdan Szczotka czy Radek Słodkiewicz nie koksili? haha zabawne, oczywiscie ze tak a Brzózka, Olborski czy Głuchowski sie nawet do tego przyznali, sam Waldek Nol trenujacych od 30 lat i znajacy od podszewki kulturystyczne srodowisko przyznal w wywiadzie ze jezeli chce sie cos osiagnac w tym sporcie trzeba w ktoryms momencie siegnac po koks.
Nie zachecam do brania kosku czy do niebrania, to wasza wszystkich indywidualna sprawa, ale sam przyznaje ze wole przez lata trenowac, trzymac dieta a w przyszlosci zrobic sobie cykl, anizeli wciagac do nosa fete czy wdupczac dropsy, czy palic joiny z kumplami z osiedla.
  • 0

Adaś
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 581 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

no comment bylo dlatego ze dla mnie sytuacja po twoich ostatnich postach dotyczących "filozofii" naprawde wygladała na taka w ktorej zbedny jest komentarz a to czy kulturysci biora czy nie to calkiem inna sprawa

Nie zachecam do brania kosku czy do niebrania, to wasza wszystkich indywidualna sprawa, ale sam przyznaje ze wole przez lata trenowac, trzymac dieta a w przyszlosci zrobic sobie cykl, anizeli wciagac do nosa fete czy wdupczac dropsy, czy palic joiny z kumplami z osiedla.

trzeba było tak napisac a nie tak jak przedtem napisałes ... z tym ostatnim to sie akurat zgadzam :-)
Pozdro
  • 0

dawid1920
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2884 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:kultuRystyka trojboj SAA

Napisano Ponad rok temu

A wogole to se nie fikaj 70 kg "byku"...

Uwierz mi ze sa chlopaki tej wagi na ktorych balbys sie spojrzec.
Jesli myslisz ze waga czyni cie lepszym to sie mylisz !!
  • 0

Adaś
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 581 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dawid mial tu na mysli pewnie i mnie :P :D dzieki dzieki :D
  • 0