witam wszystkich !!! jak byście niewiedzieli to tak mam 15 lat waze 74 kg 170 cm i chciałbym jednak cwiczyc na rzeżbe!! ale oczywiscie jest do tego potrzebna jakac dobra dieta a wiem ze wy sie na tym znakomicie znacie!!! wiec mam prożbe ! czy mógłby ktos z was ułożyć mi jakac dobra diete na rzeżbe która by mi pomogła w jak najszybszym czasie spalic mój tłuszczyk oraz jakiś dobry plan treningowy?? licze na was !! jeszcze jakies suple czy cos !! z góry dzieki !! jeszcze raz chciałbym podziekowac avanger za poprzednia diete na mase napewno sie jeszcze przyda ale jednak teraz wole sie rzeżbic póżniej sie zajme od nowa masa!! 
[ Dodano: 19-08-2004, 9:28 ]
fajnie było by jak by ktoś mi przesłał taka diete która jest juz sprawdzona i która ktos trzymał !! i by sam stwierdził ze jest dobra iszybko widac efekty!! dzieki

dieta !! na spalenie tłuszczyku
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

Brak odpowiedzi do tego tematu

Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| dieta na warzywkach | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| Trening/Dieta rzeźba Brak doświadczeniaTrening/Dieta rzeźba Brak doświadczenia | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| A6W + dieta + trening = spala tłuszcz czy nie ? | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Dieta kenijskich i europejskich biegaczy-amatorów | Bieganie | 
 |   
 | ||
| Kulturystyka a dieta, czyli dieta w kulturystyce | Artykuły i Ciekawostki | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Potrzebuję diety na budowę masy mięśniowej i siły. Potrzebuję diety na budowę masy mięśniowej i siły.- Ponad rok temu 
- 
			 dieta z HUMAVIT M dieta z HUMAVIT M- Ponad rok temu 
- 
			 co zrobic? co zrobic?- Ponad rok temu 
- 
			 Potrzebuje paru rad co do diety Potrzebuje paru rad co do diety- Ponad rok temu 
- 
			 Naturalna, prawdziwa serwatka, co o tym myslicie?! Naturalna, prawdziwa serwatka, co o tym myslicie?!- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta na mase. Proszę o pomoc Dieta na mase. Proszę o pomoc- Ponad rok temu 
- 
			 Węglowadany białko i tłuszcz dla 15-latka Węglowadany białko i tłuszcz dla 15-latka- Ponad rok temu 
- 
			 Nawracam sie ... (Próba I) Nawracam sie ... (Próba I)- Ponad rok temu 
- 
			 A co sądzicie o tych dietach?? (ogólnorozwojowych) A co sądzicie o tych dietach?? (ogólnorozwojowych)- Ponad rok temu 
- 
			 Racjonalna dieta do MASS XL - czyli?? Racjonalna dieta do MASS XL - czyli??- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu