Cykl Kafara
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzis wzialem 4tabsy samopoczucie ok waga spadla o 3kg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zadnych nowych postow nie widze,a miales zdawac pelna relacie :mrgreen:
Dzien 4 i co dalej??
Krawaty wiąze i usuwam ciąze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
koncowe rezultaty to waga ok 8kg w dol, wymiary takie same tylko w pasie zlecialo 6cm
sila tez poszla troszke w gore. Jestem zadowolony i kiedys napewno powtorze taki cykl tylko o wiele mocniejszy bedzie.
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: 10-07-2004, 9:24 ]
chodzi mi o Clenbuterol
[ Dodano: 10-07-2004, 9:26 ]
i jeszcze jak mozesz to powiedz ile zaplaciles za tyle tabsow Clenbuterolu.
Napisano Ponad rok temu
W obydwu przypadkach clen nie bedzie powodowal spalania miesnia czyli bedzie dzialal jako antykatabolik.
100 tabletek chinskiego clenbuterolu kosztuje okolo 80 zł
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na podtrzymanie masy po cyklu bierzesz tak ze pierw bierzecz dwa dni a potem dwa dni przerwy itd.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Clenbuterol ma własności kataboliczne dla tłuszczu w tkankach obwodowych , tzn. ze go spala poprzez podwyzszenie temperatury ciała o 1 stopień. Clenbuterol wykazuje tez działanie anaboliczne, dajace przyrost masy mieśniowej, nawet pomiędzy cyklami.
Skutki uboczne - mogą pojawić się po około 10 dniach brania i moga objawiać się takimi symptomami jak bezsenność, pobudzenie psychoruchowe, drzenie rak , bole głowy, bolesne skurcze mięśni, obniżony stan potasu w surowicy krwi , nudności , kołatania serca.
To z reguły ustaje po kilku dniach.
Clenbuterol jest bardziej popularny wśród kobiet niż wśród mężczyzn. Ponadto clenbuterol pomaga im stać się szczupłymi i temu tez zawdzięcza swą rosnącą popularność wśród kobiet.
U sportowców podaje się go codziennie lub przez dwa dni, następnie dwa dni przerwy. Ta dwudniowa przerwa miedzy cyklami jest po to by zapobiec ujemnej regulacji receptorów. Clenbuterol przypomina swoja budowa adrenalinę i podobnie jak ona może pobudzać mięsień sercowy, a nawet potrafi wywołać wrogość i złość. Drugim sposobem zażywania Clenbuterolu jest stosowanie go przez dwa tygodnie po 1-2 tab. a następnie zrobienie dwu tygodniowej przerwy, przed kolejnymi dwoma tygodniami zażywania.
W kulturystyce używany w celu utrzymania uzyskanej masy po cyklu . Clenbuterol nie jest związkiem z grupy sterydów anabolicznych , różni się od nich budowa chemiczna i odmiennym mechanizmem działania .
Ponieważ nie daje działań ubocznych w postaci maskulinizacji tak charakterystycznej dla pochodnych testosteronu - chętnie stosowany jest przez kobiety .
Napisano Ponad rok temu
oj.. anarku anarku... to efka Ci juz nie wystarcza ?? %-)macie jakies fajne wieksze info o clenie ?
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]