Kreatyna+HMB......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sluchaj co siem do Ciebie mowi bo daleko nie zajedziesz... :roll:
jak nie masz zamiaru sluchac Naszych rad to
szkoda Naszego czasu... ;[
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
qfa masz Nas sluchac to przytyjesz do wrzesnia te 10kg
irytujesz mnie...
co do krety to siem wypowiedzialem - masz jej nie brac - i tak przy Twojej adaptacji wysilkowej i mozliwocsiach cwiczen to chooja Ci qfa ta kreta da !! :puknij:
co do cwiczen to skonsultuj siem z WBD na forum trening - z tego co wiem to byly tam jakies trening nie na silowni (ale chyba bedziesz siem musial zaopatrzyc w sztangielki i jakies obciazenia)
powiedzialem, ale powtorze:
bierz siem za diete ktora Ci ulozylem (dod. jeszcze moge Ci podniesc troszke jej kalorycznosc jak tak bardzo jestes zdesperowany - ale bedzie ryzyko otluszczenia) - dieta czyni cuda - bez diety nic nie osiagniesz nawet na najbardziej wyszukanych suplach/odzywkach !!
zacznij cwiczyc a za jakies 1,5miecha jak skonczysz ogolnorozwojowke i zaczniesz cwiczyc planem na mase mozesz zaczac dokupowywac gainerka
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mega Mass 4000 czy HMB i DibenCozide i Carbo
- Ponad rok temu
-
Pytanie o ...
- Ponad rok temu
-