Napisano Ponad rok temu
Re: jak myslicie??
i jeszcze jedno... Twoje motto....
kamikadze jestes???? nie wiem czy wogole rozumiesz za co siem bierzesz.... umrzec... latwo powiedziec. Wyobraz sobie jak Ci wysiadaja wszelkie narzady wew. po kolei (wrecz czujesz to...) i nie mozna w zaden sposob temu przeciwdzialac... stajesz siem z wielkiego wzbudzajacego respekt "prostopadlosciana" sflaczalym, obwislym wrakiem czlowieka....
umrzec... - a nie myslisz o kobiecie??? a nie chcialbys miec syna?? i byc dobrym ojcem nie ze zjechana psycha i podwyzszona agresja...
jest tyle do zrobienia.
moze troszku przesadzam ale tak na prawde to tak potem bywa (wiem o kilku przypadkach) - ludzie siem jaraja ze sa duzi... - DZIECINADA - nie mysla perspektywistycznie a potem przeklinaja to qrestwo...
Zdaje mi siem, ze Ty nie dokonmca wiesz na co siem rzucasz.... ale moze (i mam taka nadzieje) myle siem.
chcesz urosnac??? - nie ma sprawy, ale zdrowo. dieta + odp. tr. + suplementy i jest zaj*** (pomozemy... - co chcesz wchodz do odpow. for; diete do sterow tez trzeba miec wyje***)
nawet najtwardsi maja chwile kiedy potrzebuja kleknac...
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]