Ostrzezenie !
Napisano Ponad rok temu
(Arnold tez bral i zyje :: )
(Ale coto za zycie:) Operacyjki,operacyjki i bóg wie co jeszcze )
Napisano Ponad rok temu
np. z Naszym kafarkiem %-)Jesli chcecie brac koksy radze skataktowacsie z kims kto to bral (z kims "madrym")
A tak serio to dobre jest takie ostrzezenie...
Zal goscia. Ale coz nikt mu tego nie kazal robic - sam sobie winien...
Panowiem mam pomysla!:
Wpisujcie tu takie/podobne przypadki ku przestrodze przyszlych kalekow...
Potem bylbym za tym zeby to podkleic.
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
(Ćwicz z głową)
(Zdrowie to podstawa)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(jeden raz moze zmienic twoje zycie )
(w koszmar)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
(nie sam wyglad swiadczy o czlowieku)
(mysl z glowa mysl przyszlosciowo)
Napisano Ponad rok temu
Wiec to bylo tak:
U mnie w bloku mieszkal(juz niemiszka) taki koles byl ode mnie duzo starszy jak ja mialem 10 lat to on moze mial z 20. Pewnego razu spotkalem go na silowni no to sie z nim zapoznalem (w koncu sasiedzi) i w sumie zamiast cwiczyc to przegadalismy cala godzine. Opowiadal mi o sobie, ze cwiczyl kigboxing, jezdzil na zawody i powiedzial mi ze jak mial 19 lat zaczol koksowac, ale niebral tego duzo, mial chyba 2 cykle(a c bral to niewiem) Przez 7 czy 8 lat niemial zadnych komplikacji ze zdrowiem.
Gdy mial 27 lat czyli w tamtym roku zmarl na niewydolnosc serca.
Tylko on zostawil na swiecie zone i male dziecko!!
Wiec zanim podejmiecie jaki kolwiek krok zwiozany z koksem to najpierw sie 10 razy dobrze zastanowcie, bo nawet jeden nieprzemyslany krok moze kosztowac Was zyciem, a zycie macie tylko jedno!!
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Czytam wasze wszystkie wypowiedzi i mogę tylko dodać, że ćwiczę od ponad roku, biorę białko, aminokwasy, witaminki i czasem kreatyne.Warzyłem 66-67kg , teraz 77kg. Nie należę do siłaczy ale w ciągu roku bardzo wzrosła mi siła, wytrzymałość itp. Jak widzicie bez koksu też można....!!!
Wydaje mi się, że dużo zależy też od ludzi z którymi ćwiczycie. Ludzie w siłowni, w której ja ćwiczę nie akceptują koksu i może dlatego mnie też nie ciągnie.
A propos historyjek o koksiarzach.Mam kumpla, który urósł przez rok około 15kg(!!!). Nie przyznał się, że bierze ale nie oszukujmy się... 15kg ))
A jeszcze z innej beczki, to inny kumpel od pięciu dni brał meta. Po lekturze waszej strony dzisiaj przestał!!! Może świata nie zbawicie ale tak trzymać!!! pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kumpel od pięciu dni brał meta. Po lekturze waszej strony dzisiaj przestał
i o to chodzi chocby dla tej jednej osoby oplaca sie pisac o koksach i w tym momecie to juz jest milowy krok w dobra strone
P.S milo slyszec ze ktos zrozumial i nawrocil sie
(czlowiek na bledach sie uczy)
(tylko zeby w miare sie ocknal nim bedzie juz zbyt puzno)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kumpel od pięciu dni brał meta. Po lekturze waszej strony dzisiaj przestał!
a tak serio to o to Nam w tym wszystkim chodzilo - trzeba uswiadamiac ludzi bo to co najgorsze pochodzi z... niewiedzy. Jeszcze raz gratuluje koledze dobrego wyboru - tak trzymac!!
na diecie odpowiednim treningu bedzie jaki byc bedzie chcial (WIELKI czy tylko wielki ) - moze trosze dluzej to potrwa, ale bedzie mial satysfakcje, stala dobrej jakosci mase miesniowa, nienadszarpniete zdrowie przez czysty sport, harmonie w organizmie i jak pojdzie na nocne eskapady to nie bedzie przypalu
mozna spokojnie urosnac 15kg w ciagu roku.... mi dobilo 17kg w ciagu 7miechow :PPPA propos historyjek o koksiarzach.Mam kumpla, który urósł przez rok około 15kg(!). Nie przyznał się, że bierze ale nie oszukujmy się... 15kg ))
w miare racjonalna dieta, spoczko trening, samozaparcie, czasem suple i lepiej byc nie moze
My pomozemy kazdemu zeby mial jak najlepsze efekty (oczywiscie koxy odpadaja :bije: )
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam.
p.s. przekaże kumplowi słowa uznania za odstawienie koksu. teraz układa się
pod kreatyne, glutaminę i hmb. może też białeczko dorzuci. :clever:
Napisano Ponad rok temu
(poszerzam wiedze by niesc pomoc)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu