maly problem z dieta
Guest_Bart_*
Napisano Ponad rok temu
Mam taki problem
Kupilem odrzywke weglowodanowo bialkaowa i nia uzupelniam swoja marna diete, i teraz mam problem bo w sumie w robocie siedze jakies 12h i w ciagu tego czasu nie mam jak wziasc odrzywki. Wiec biore ja rano po sniadaniu nastepnaporcja po objedzie i ostatnia porcaja po 22.
Ma to sens wogole???nie marnuje sie tej odrzywki zaduzo jak biore ja po jedzieniu??Jezeli tak to co mam zrobic w takiej sytuacji???
Dzieki wielkie!!
Ps. ma ktos moze profesjonalny program komputerowy wspomagajacy obliczenia Kalkulator optymalny ?? jak tak to prosze o kontakt!
Napisano Ponad rok temu
to jest gainer z tego co ja wiem i bierzesz go 3 razy dziennie?? wez sobie do butelki albo cos i masz po problemie z braniem bo butle mozesz miec w pracy i wystarczy jak raz dziennie sobie wezmieszweglowodanowo bialkaowa
Guest_bart_*
Napisano Ponad rok temu
co do pomyslu z butelka to myslalem nad tym tez do momentu jak przeczytalem gdzies ze powinno sie to sporzywac zaraz po przygotowaniu!!
Czy to jest prawda
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bierzesz jakieś małe opakowanie do którego wchodzi 50-70g odżywki, butelkę z mlekiem, mieszasz w pracy i walisz na miejscu
Mi za sheakera(nie wiem czy dobrze napisałem ) służy butelka po 0,7 kubusia.
I powinieneś gainerka właśnie w pracy brać bo organizm nie powinien mieć 12h przerw z żarciem
6302037
Napisano Ponad rok temu
gainerka bierz miedzy posilkami, a nie po (to nie ma sensu... np. nie przyswojony nadmiar bialka w jednym posilku bedzie po prostu wydalany...), wg. mnie dobrym rozwiazaniem byloby 1gaina zrobic w domu do butelki i do roboty (wypic po ok.3h pracy), nastepnie masz pewnie jakas przerwe na lunch, ale oprocz tego proponuje puszke tunczyka po kryjomu zjesc (jezeli Ci naprawde zalezy na budowaniu masy miesniowej) np. w WC (w pracy jest na pewno schludne ), i jesio 1 gainerka na 2-3h przed wyjsciem z pracy (zrobic go sobie tak jak to mowi idol), a po powrocie oczywiscie jakis b. odywczy posilek.nastepnaporcja po objedzie i ostatnia porcaja po 22.
profesjonalny to on nie jest %-) ale mam taki jeden programik ktory moze Ci siem przydac... To ja prosze o kontakt (podaj maila czy co...)Ps. ma ktos moze profesjonalny program komputerowy wspomagajacy obliczenia Kalkulator optymalny ?? jak tak to prosze o kontakt!
acha i pamietaj ze biorac na noc gainera istnieje uzasadnione ryzyko otluszczenia siem wiec Ci to odradzam postaraj siem wziasc wczesniej
i jesio jedna rada:
to zrob wsio co mozesz by nie byla taka marna bo prawde mowiac to odzywki tez niewiele dadza (to tylko dodatki do "racjonalnej" diety)uzupelniam swoja marna diete
Postaraj siem aby twoj lunch byl jak najbardziej odzywczy (z tym ze w twoim przypadku odradzam dania na ryzu bo jest on zbyt dobrze przyswajalny i szybko moszesz poczuc glod )
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Guest_BB_*
Napisano Ponad rok temu
z ta dieta to naprawde problem jest zwalszcza jak sie tyle pracuje, ale postaram sie cos z tym zrobic z glowa. Druga sprawa troche mi sie niepodabo tendencja do pokazywania mozliwosci jedzenia tunczyka w WC!, prawde mowiac to jak bede chcial zjesc puszke ryby na hali to mi ani nikt nie przeszkodzi albo co gorsza nie wysmieje. Nie interesuje mnie to co inni ludzie mysla o mnie.Moga mi naskoczys )
Avanger to moj mail jak bys mog podeslac ten programik to wielkie dzieki bart78@pocztafm.