Skocz do zawartości

Co z tą kreatyną ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

GośćGuest_Sebo_*

Guest_Sebo_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

Co z tą kreatyną ?
:X Dlaczego prawie każdy mowi mi że kreatyne nalezy przyjmowac przynajmniej po pół roku do roku intesywnych cwiczeń?Potrzebuje konkretnej odpowiedzi jeśli można :?: :?: :?: :?:

idol pudziana

Ekspert

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 348 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Co z tą kreatyną ?
kreatyna jest niewątpliwie najlepszym suplementel, lecz po każdym cyklu kreatynowym jej moc słabnie(NAJWIĘKSZE PRZYROSTY SĄ PRZY PIERWSZYM CYKLU). Dlatego szkoda zmarnować pierwszy cykl jak jeszcze masz b. dobre przyrosty bez niej! Lepiej posłuchaj ludzi którzy brali kreatynę po mniejszym stażu niż rok- każdy ci powie że to był wielki błąd (chyba że jest debilem :wink: )
pozdrawiam
  • 0
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
6302037

Strongbart
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4690 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

orgaznim jeszcze nie ma odpowiedniego stopnia adaptacji wysilkowej i nie jest w stanie w pelni wykorzystac kreatyny
  • 0
Pozdrawiam Strong

WBD

ziomal

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4088 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:(: Cezar Project :)

Napisano Ponad rok temu

cześć!
Swego czasu będąc na cyklu kreatyny, odczuwałem przyrost siły. Ale nic poza tym, po skończeniu cuklu tylko 250g... (słabo trzymałem diety i trening, który stosowałem ---> HsT) nie było odpowiednie do kretki. Siła powróciła do poprzedniej, czyli wzrosła i spadła. Ale nie żałuje :-)
  • 0

idol pudziana

Ekspert

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 348 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Swego czasu będąc na cyklu kreatyny, odczuwałem przyrost siły. Ale nic poza tym, po skończeniu cuklu tylko 250g... (słabo trzymałem diety i trening, który stosowałem ---> HsT) nie było odpowiednie do kretki. Siła powróciła do poprzedniej, czyli wzrosła i spadła.

heh ja miałem identycznie tylko, że nie skończyłem cyklu, jeszcze u mnie leży pół pudełka kretki, tylko nie wiem czy będzie sens ją brać za rok czy jak już została otworzona to nie zwiąże wody i się zmarnuje.
Doradzcie czy lepiej ją wyrzucić czy mogę brać?
pozdro
  • 0
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
6302037

Strongbart
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4690 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

idol zamknij ją w folii, w jakims pomieszczeniu z dala od wilgotnego powietrza, to bedzie mozna.
  • 0
Pozdrawiam Strong