co brać w wieku 15 lat
Guest_lamus_*
Napisano Ponad rok temu
Jeśli mogę to jakie?
Napisano Ponad rok temu
gainer najlepiej Olipma MCT lub treca mass xxl
pozdro
Napisano Ponad rok temu
najpierw zapraszam do działu odżywianie i trening, tam pomożemy ci ułożyć dietę i plan treningowy
DIETA TO PODSTAWA
Napisano Ponad rok temu
Wg. mnie i tak nie ma sensu - zainwestuj w diete, porzadny trening, a bedzie b. dobrze; na zabawy w suple jesio bedzie czas (na poczatku tr. i w twoim wieku - efekty beda znaczne)
PS. odpisz na moje pyt.
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Guest__*
Napisano Ponad rok temu
Guest__*
Napisano Ponad rok temu
Pamiętaj że suplementy są tylko dodatkiem do diety
Guest_LoLo_*
Napisano Ponad rok temu
kumpel mi radził kreatyne i HMB i jak chce na klate żebym robił dużo pompek prawie same bo nie mam możliwości siłowni ale w domu mam swoje taktyki które są dobre więc proszę o podpowiedź co brać pozdrO
Napisano Ponad rok temu
pozdro
6302037
Napisano Ponad rok temu
..
..
Kreta nie jest dla Ciebie poniewaz: Cwiczysz jeszcze za krotko aby po kreatynie byly takie efekty jakich bys oczekiwal bo niej , jak bys poczekal i jej nie bral to po dluzszym czasie cwiczen mialbys napewno wieksze efekty niz jak bys ja wzial teraz.
W twoim wieku i tak bedziesz miec duze przyrosty masy miesniowej.
Kreatyna zakup sobie jak pocwiczysz dluzej i zobaczysz ze nie masz przyrostuw masy (w co watpie:p)
i po pierwsze , zainwestuj w silownie , bo domowymi sposobami duzo raczej nei da sie osiagnac .
a jezeli marzy ci siem jakis suplement to kup sobie gainera , np. MASS XXL firmy TREC , jest to zaje**isty gainer , kosztuje kolo 60 zl za 2 kg , a po nim bedziesz mial jeszcze wieksze przyrostu masy !
ale panietaj ze odzywki to tylko dodatek do diety , rozpisz sobie diete , cwicz na silowni , i po okolo miesiacu zobaczysz jakie beda efekty
Napisano Ponad rok temu
Guest__*
Napisano Ponad rok temu
ale mielem dobre intencje:P
no nie?:>
hehe
Napisano Ponad rok temu
Oby więcej takich artykułów, ułatwiających życie
Pozdrawiam
6302037
Guest_15-latek_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pytaj co Ci interesuje - postaramy siem pomocmam 15 lat ważę 66 kg mam 179 cm wzrostu, trenuję już pół roku wyciskam 85 kg na poziomej ławeczcem. czy znajdzie sie ktoś chętny by dać mi kilka porad dotyczących treningu oraz odżywiania? oraz wyjaśnienia tych fachowych pojęć, np. - co to jest przenoszenie sztangi?
co do odzywiania, to chyba wszystko masz w forum odzywainie - trzeba tylko troszku poczytac
co do przynosow sztangi to chodzi Ci o przenosy za glowe ??
jak tak to looknij tu: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu