Deca - Durabolin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wkuwasz w dupcie, jesli w strzykawce pojawi sie krew to wyjmij i wkuj obok, bo to oznacza ze wkules sie w zyle a nie w miesien... :-P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Clomid trzba wziasc, HCg sobie odpusc.Na odblokowanie clomid i jak chcesz dozuc do tego HCG
Nietrzeba duzo bialka wystarczy dobra dieta i bialko serwatkowe jako dodatek do diety.Na podtrzymanie to jedz duzo bialka.Bardzo duzo bialka choc po takim cyklu nie duzo Ci spadnie
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Dobrze napisales ze wystarczy dieta i bialko serwatkowe.Tylko to musi byc tak ulozone zeby tego bialka starczylo na utrzymanie dodatniego bilansu.
To samo sie tyczy rowniez zalagodzeniu skutkow wydzielanego kortyzolu po sterydowym cyklu.Jest duzo powodow ze bialko i dieta odpowiednia jest potrzebna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ej koleś wynoś się z tego tematu !Szukam Deca jestem z mazur dojade do 100km.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
EAP to under, nie wałują tego.
Napisano Ponad rok temu
archeolog
tym razem zloty mnie uprzedził ale ten jest konkretny
ostatni post Wysłany: 2004-06-11, 16:07
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak rozpoznać ze deca którą mam to nie podróbka
jeśli ją weźmiesz to sie przekonasz nikt Ci tak nie powie czy legit czy fake.. podróbki są dośc dobrze trzaskane...
chociaz nie kminie waszego slangu to czuje ze macie ze mnie niezłą niewyróbe...chciałem sie czegos dowiedziec, a jak h.. na ten temat wiesz to nie muszisz mi odp, "palaczu osiedlowy..."ludzie po przejsciach kuń by sie usmiał;P jak jestes taki kozak i jaracz to trzeba było palić za darmo a nie rozkminiać jak kołować hajs na kolejne sztuki... i staczać sie heh, myślisz ze siedzisz na tym forum długo to wszystkie zmysły p******łeś...
nie rzucaj sie... chodzi o to ze odkopałeś niemało stary post... i wszystko..
Napisano Ponad rok temu
dokladnie nie ma innej opcji zeby to sprawdzic , chyba ze np do flakoniku wleje ci oleju to wiesz łatwo sie skapnaćjeśli ją weźmiesz to sie przekonasz nikt Ci tak nie powie czy legit czy fake.. podróbki są dośc dobrze trzaskane...