Więc tak cwicze 3 miesiace jestem dosc chudy. Moze tak bylem dosc chudy 7 miesiecy temu. Wtedy wlasnie zaczolem sie tym przejmowac (178cm/56kilo) i objadalem sie jak glupi ale to prawie nic nie dawalo i juz mi sie niedobrze czasem robilo wiec po 4 miesiacach odkrylem ostatnie kolo ratunku dla mnie (trening na mase). Ulozylem z kolegaa plan i do dziela pierwszym planem cwiczylismy 2 miesiace byl troche lichy a teraz miesiac na nowym planie ukladanym z neta i jest bardzo dobry widac po efektach(179cm/62kilo) duzo wiecej niz kiedys aha i jeszcze musze dodac mam prawie 17 lat. Wszystko mi pasuje oprucz 2 rzeczy przedramie turz przy lokciu jak by za grube w proporcji do bicepsa ale to juz sie da zniesc a nastepnej trapiącej rzeczy musze az dodac zdjecie granica laczenia barku z reka jest strasznie chuda.
I oto moje pytania dlaczego przedramie mam takie grube? i co robic zeby reszta urosla a przedramie juz nie
I nastepne pytanie na co mam cwiczyc zeby mi to Å‚aczenie barku z reszta reki nie bylo takie cieniutkie
A to jest fota
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]PS. juz mi czasem wstyd tej chudej czesci co na zdjeciu prosze o pomoc
i jeszcze jedno jak mam ręce przytkniete do ciala to ta cieniutka granica bara i reszty reki jest tak jak powinna
i jeszcze jedno

stosuje kreatynke