Napisano Ponad rok temu
Re: POMOCY !!!
Wedlug mnie nie ma co na razie kupowac gainera. Zaczynasz cwiczyc. Dieta + trening i bedzie bardzo dobrze. Przyzwyczaj sie do chodzenia na silownie w okreslone dni - liczy sie cyklicznosc, naucz dobrze technicznie wykonywac cwiczenia - popros najlepiej o rade instruktora bo kumple tez bardzo czesto moga sie mylic. Nie boj sie pytac - masz jakies watpliwosci to lepiej pytac niz zrobic sobie krzywde czy niepotrzebnie zmniejszac skutecznosc treningu. Zacznij od treningu obwodowego zeby przyzwyczaic organizm do wysilku, a dopiero pozniej jak chcesz to trenuj na mase (co najmniej po 2 tyg. obwodowego). Byczej szybko i zdrowo pozdrowionka (aha i kulturystyka to sport dla cierpliwych nie zniechecaj sie, kreatyny NIE bierz na poczatku to kompletnie nie ma sensu!)
nawet najtwardsi maja chwile kiedy potrzebuja kleknac...
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]