Witam
Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w rozpisaniu cyklu. Jeżeli chodzi o doping to jestem blady w temacie chociaż już tam kiedyś jakiś kontakt miałem. Zacząłem ćwiczyć 3 lata temu. Pierwsze 2 lata ćwiczyłem regularnie, do tego była ścisła dieta i suplementacja. Były w ciągu tych dwóch lat dwa cykle, jeden z 20 strzałów sustanonu a jeden 100 tabletek stanazolu solo. Po dwóch latach musiałem wyjechać do UK do pracy a tam niestety nie było czasu na siłownie i ciężko też było jeść regularnie co 3 godziny. Dlatego dość mocno pospadałem. Pół roku temu wróciłem do kraju i znów śmigam regularnie na siłownie, 1,5 miesiąca temu skończyłem brać 100 tab metki na rozruch. Teraz planuje wziąć coś konkretniejszego. Mam na chwile obecną 30 ml test-prop z genesisa i 100 tab stanazolu z alchemii. Kolega mi powiedział żebym bił całe te 3 opakowania co 2 dni. Troche mi się to wydaje za dużo… Prosił bym doświadczonych użytkowników o pomoc w rozpisaniu cyklu. Po jakim czasie od skończenia tej metki mogę zacząc bić tego propka? Jak się odblokować po takim cyklu?
Prosił bym o wyrozumiałość w odpowiedziach ponieważ jak już wspomniałem jestem raczej blady z dopingu.
Pozdrawiam.