siema! Mam pytanie odnośnie suplementacji. Jak połączyć/ jak stosować następujące suplementy ? Oczywiście cel to redukcja!
Posiadam :
Animal Cuts, Innovative Labs - Hell Fire, Scitec - ZMA oraz Scitec Coffeine. Proszę o pomoc i z góry dziękuję
Napisano Ponad rok temu
siema! Mam pytanie odnośnie suplementacji. Jak połączyć/ jak stosować następujące suplementy ? Oczywiście cel to redukcja!
Posiadam :
Animal Cuts, Innovative Labs - Hell Fire, Scitec - ZMA oraz Scitec Coffeine. Proszę o pomoc i z góry dziękuję
Napisano Ponad rok temu
Hell Fire jest na tyle mocny że ten Animal Cuts Ci zbędny jak również posiada już dużą dawke kofeiny .
Napisano Ponad rok temu
nikt mi tego nie wepchnal spokojnie myślałem nad takim cyklem 1 miesiąc pucha Animala i 2 tyg przerwy i kolejny mieśiać hellfire i 2 tyg wolne. Co o tym myślicie ? czy według opini wyżej brać tylko hellfire ,a Animala olać ?
Napisano Ponad rok temu
To nie clen tu sie nie robi cykli na 14 dni...........................
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Spalacz to najlepiej tak jak na opakowniu;) ZMB6 od Sciteca (rewelacyne zma, mi pomogło się wysypiać jak nigdy) to oczywiście na noc 30min przed snem. Z tego co czytałem to nie wolno mieszać zma z wapniem bodajże. A jeśli chodzi o kofeinę to najlepiej przed treningiem i stresującymi sytuacjami takimi jak egzamin itp, aczkolwiek mała czarna też by pomogła;)
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
W jaki sposob cwiczycie prywatnie? |
MIECZ i SZTUKA WALKI MIECZEM |
|
|
||
Pierwszy cykl, poprawa jakości mięśnia.masa, jakość, redukcja |
Sterydy i Prohormony |
|
|
||