Od kiedy w odbloku się oszczędza dni? proponuję Aress zostawić temat dopingu specjalistom którzy maja wiedzę nabytą nie wyczytaną i to na marnym źródle.
Rozumiem że Ty jesteś takim specjalista ? Rozbijasz sie po tym forum i jeździsz po wszystkich jak po łysej kobyle jakbyś zjadł wszystkie rozumy , temat dopingu jest mi znany , może i nie imponuje teraz rozmiarami ale uwierz mi że miałem dobre wyniki lecz rozwaliła mnie choroba i nie trenowałem 2 lata , schudłeś kiedyś 15kg w 2 tygodnie ? Ja schudłem gdy karmili mnie kroplówkami , zjechało mi to psychike i na długo odpuściłem . Jeśli chodzi o SAA to mam wiedze doczytaną ale i wiedze zdobytą na własnej skórze , leciałem bomby nie 16 tygodniowe tylko roczne .
Rozumiem że pit również wie co mówi skoro jest zwolennikiem czestych dawek . Nic do was chłopaki nie mam i każdy może wyrażać swoje zdanie ale skoro pit pisze swoja opinie to pytam tylko z kultura po co tak a nie inaczej , a Ty gram odrazu rżniesz cwaniaka .
Po co zaoszczędzić czas z HCG ? Po to że im dłużej leży w lodówce rozrobione tym dla niego gorzej a jeśli jest rozrobione w soli to masz około 14 dni na wykorzystanie , jeśli w bakteriostatycznej to 30 dni . Waląc 1250j co 4 dni masz 16 dni , waląc 1000j co 4 dni masz 20 dni . Gdy masz rozpuszczone w soli a zwykle tak jest bo jest w zestawie to myślisz że lepiej żeby poleżało 2 dni dłużej czy tydzień ?
Jeśli chodzi o dłużej a skuteczniej to z takiego założenia wychodze z Clomidem , nie jestem fanem dawek np 1-3 100mg i później 50mg , odrazu 50mg a dłużej . Z HCG jest inaczej .