Sporo czytałem na temat bieżni ale nic mi to nie mówi bo są elektryczne, magnetyczne i nie wiem na którą się zdecydować.
max to 2.000 zł.
Jak ktoś zna się na takim sprzęcie to poproszę o radę pozdrawiam i czekam na odpowiedzi:)
Napisano Ponad rok temu
Sporo czytałem na temat bieżni ale nic mi to nie mówi bo są elektryczne, magnetyczne i nie wiem na którą się zdecydować.
max to 2.000 zł.
Jak ktoś zna się na takim sprzęcie to poproszę o radę pozdrawiam i czekam na odpowiedzi:)
Napisano Ponad rok temu
a nie lepiej te dwa tys zainwestowac w diete i biegać np w lesie?
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie, nie ma to ja bieganie na świeżym powietrzu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jej wytłumacz że to strata czasu i głupota biegać w zamkniętym pomieszczeniu zamiast na świerzym powietrzy przez co wydolnośc tlenowa wzrasta znacznie bardziej niz jak sie zasuwa w pokoju
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Z mojej obserwacji ludzie ostatnio wolą wydawać kase na "profesjonalne" sprzęty tak jak kupują tone supli a każdy zapomina o podstawach , które nie dość że są o niebo lepsze to i tańsze.
Bieganie w terenie ma o wiele więcej plusów niż bieżnia np że oddychamy świeżym powietrzem.
Tak wgl to warto zainwestować w dobre obuwie i odpowiedni strój do biegania(szczególnie jeżeli chodzi o tą porę roku co mamy) .
Napisano Ponad rok temu
A ja mam zdanie jeżeli autor pyta o bieżnie to powinno się odpowiedzieć na jego pytanie a nie wmawiać co co innego.
TKWM
Napisano Ponad rok temu
polecam tą [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Bieżnia elektryczna zasilana jest na prąd, w przypadku magnetycznej wprawiasz taśmę w ruch siłą mięśni. Modele elektryczne są ciut droższe, ale jeśli zamierzasz poważnie podchodzić do trenningów i ćwiczyć regularnie to lepiej zainwestować w model elektryczny. Dobrze wybrać taki z regulacją kąta nachylenia i różnymi wariantami treningowymi, dzięki czemu ćwiczenia można sobie urozmaicić.
"Świeże" powietrze nie wszędzie jest faktycznie świeże i wolne od zanieczyszczeń (mam tu na myśli głównie duże miasta), a nie każdy może sobie pozwolić na regularne wypady joggingowe do najbliższego lasu. Wtedy bieżnia do domowego użytku jest lepszym rozwiązaniem.
Ekspert sklepu ABCfitness
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
prosze o nie odkopywania starych tematów
TKWM
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Mam problem z klatka piersiową |
Zdrowie i Medycyna |
|
|
||