Sraka po białku...
Napisano Ponad rok temu
Używam białka whey protein complex 100%(700g)olimpu drugi dzień bo dopiero zaczynam przygodę z masą.Dopiero drugi dzień a już mam srakę taką że na awf-ie musiałem lecieć do kibla.Na śniadanie zjadłem to co miałem czyli 4 jajka z białym chlebem(troche starym,z 4-5dni) bo nie chciało mi się iść do sklepu.Po przebudzeniu wziąłem 5 łyżek stołowych płaskich białka.Czemu tak mam(xD) i czy będę miał z tym takie problemy
Napisano Ponad rok temu
Jak miksujesz to białko w shakerze' z wodą, czy tam z mlekiem, to po zmiksowaniu odkręć na 10-15 minut żeby powietrze wyleciało. Też miałem kiedyś taki problem i własnie ktoś mi powiedział tak z tego forum i zadziałało.
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...0-700g-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
to wystarczy?Jak miksujesz to białko w shakerze' z wodą, czy tam z mlekiem, to po zmiksowaniu odkręć na 10-15 minut żeby powietrze wyleciało. Też miałem kiedyś taki problem i własnie ktoś mi powiedział tak z tego forum i zadziałało.
Napisano Ponad rok temu
powinno pomóc jak nie pomaga to znaczy że źle reagujesz na białko z prochu i czas się przerzucić na białko z jedzenia
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
bialko sie raczej przyjelo czy wysralem?powinno pomóc jak nie pomaga to znaczy że źle reagujesz na białko z prochu i czas się przerzucić na białko z jedzenia
Napisano Ponad rok temu
Ja czasem dodawałem proszek do kleiku ryżowego ale nie jak był mega gorący tylko po chwili . Smak - hmm no nie był zły ale nie miałem takich gazów ,może mnie tak nie goniło ale jak nie odczekałem aby piana zeszła to gazy mnie męczyły konkretnie
Napisano Ponad rok temu
Jak tolerujesz produkty mleczne? Czy masz uczulenie na laktozę?
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Zrob test na produkty mleczne , nie masz innego wyjścia.Jak dla mnie to masz nietolerancje na proch i tyle, skoro tak szybko Cie pogoniło.Jelita Ci tego nie beda przyjmowac.
Napisano Ponad rok temu
Z 2 lepsze jest zjedzenie kawałka mięsa. Jakby miał uczulenie na laktoze to by dawno wiedział bo nie wierzę że nigdy nie pił mleka zjadł jogurtu czy twarogu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Po jogurcie czy kefirze uczulona osoba na laktozę może nie mieć żadnych dolegliwości gastrologicznych.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Gramm, uwierz mi bo siedze w alergiach dosc długo...wcale nie musiał wiedziec. Proch mógł ujawnic alergie i tyle.
3 dniowa próba z mlekiem powinna wyjasnic koledze czy jest dobrze czy zle.
Napisano Ponad rok temu
EX po tym co podałes mało kto reaguje zle przy alergii na laktoze.
Napisano Ponad rok temu
Właśnie o to mi chodzi że są produkty mniej i więcej szkodzące osobom które mają problem z tolerancją laktozy. Kefir czy jogurt mogą nie szkodzić Im.
Napisano Ponad rok temu
Ja mam dopiero nietolernacje np jak wetnę ponad pół kilo twarogu. Więc to też może zależeć oczywiście od ilości.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie, ale i tak dziwna sprawa jest z tym białkiem
Napisano Ponad rok temu
Wcale nie dziwna...kolega nie jest wyjątkiem w tej materii.
Napisano Ponad rok temu
Ja jestem uczulony też na laktozę ale nigdy po tym białku tak nie miałem, a kiedyś swojego czasu dużo go jadłem i nic mi nie było. Dlatego mi się to dziwne wydaje...
Napisano Ponad rok temu
przed szkolą muszę się zawsze spóźnić bo jak na spokojnie i na luzie nie pójdę do szkoły to mnie łapie w tramwaju...(raz to nawet w 24 alkohole musiałem prosić sprzedawcę bo do kibla musiałem)
wszystko się zaczęło w szkole,w gimnazjum jak po solówie z dresem z pragi byłem zaczepiany cały czas i musiałem mieć oczy dookoła głowy bo w każdej chwili mogłem dostać partyzanta...Teraz pewnie mam nerwicę:-/ i problemy jelitowe.Nie wiedziałem że białko to produkt mleczny czy coś,nie wiedziałem że będę miał i z nim problemy.Dziś siedziałem w domu,nie miałem treningu,wziąłem białko ale wymieszane z płatkami owsianymi błyskawicznymi i maślanką o smaku pieczonych jabłek...(zostawiłem to na noc i płatki zmiękły)oczywiście dałem mniej białka bo tylko 5 małych łyżeczek zamiast stołowych zjadłem ma śniadanie i było wszystko ok...nie wiem ale może nie miałem problemu bo siedziałem w domu i poziom stresu nie był wysoki