Witam, ćwicze na siłowni okolo 10 miechów.27.08.1013r mierzylem swoje obwody bicepsa jak i klatki w bicepsie mialem wtedy 36cm i w klatce 106 cm.
Mierzyłem się dziś, 20.12.2013r noi mam 37 cm w bicepsie i tyle ile bylo w klatce tyle jest czy 106 cm czyli nic nie urosła.
Moje pytanie brzmi dlaczego.Ćwicze bardzo intensywnie.Wykonuje dużo seri jak i ćwiczeń na kazdą partie mieśniową
Mój Trening Klatki piersiowej:
wyciskanie sztangi na lawce prostej 8 seri po 8-10 powtorzeń, wyciskanie na lawce glowa w gore 4 serie po 8-12 powtorzeń, rozpietki glowa w gore 4 serie po 12 powtorzej, rozpietki na lawce prostej 4 serie po 12 powtorzeń, wyciskanie hantli glowa w gore 4 serie po 10 powtorzen wyciskanie hantli na lawce poziomej 4 seire po 10 powtorzen rozpietki na maszynie 4 serie po 10-12 powtorzeń noi herkules 3-4 serie po 10 powtorzeń
Prosze o pomoc, dlaczego klatka nie rośnie, dodam tez ze ostatnio robilem tak jak mi kazano czyli 4 cwiczenia na klatke po 4 serie noi powiem ze na drogi dzien nie mailem wogóle zakwasów a jak robie zawsze tak jak napisalem mam takie zakwasy ze rąk do góry nie moge podnieść.
Bardziej doświadczonych kolegów proszę o pomoc, czy powinienem kupic jakies lepsze bcaa bo być może spalam miesnie, nie wiem dlatego proszę o pomoc.
Z góry dziękuję.