Co myślicie FA Xtreme Beef Protein ISOLATE ? Planuje kupić teraz jakąś odżywkę białkową do 200zl za 2kg i rozważam tę opcję. Prosiłbym Was o pomoc przy wyborze.
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...-2500g-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
Co myślicie FA Xtreme Beef Protein ISOLATE ? Planuje kupić teraz jakąś odżywkę białkową do 200zl za 2kg i rozważam tę opcję. Prosiłbym Was o pomoc przy wyborze.
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...-2500g-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
Ty chcesz białko potreningowe?
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Białka wołowe to raczej słaba opcja
Kiedy chcesz spożywać te białko ?
Napisano Ponad rok temu
Słaba bo? Jeszcze do niedawna twierdziłeś że sa mega super hiper zajebiste.
Wytłumacz nam wszystkim
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Po treningu polecam izolat a białko na zamiennik posiłku polecam mieszankę wielu rodzaju białek.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Bo koło mięsa wolowego to nawet nie leżało ,ewentualnie koło kopyt
Aminogram marny ,lepiej kupić białko serwatkowe .
Jak po treningu to najlepiej
HP Protein
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownik kuba1000 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej to kupic mięso bo połowa nie leżała koło tego co deklaruje producent.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Białko potrzebuje i po treningu i jako uzupełnienie diety. Jestem studentem więc raczej ciężko u mnie żeby gotować sobie mięso. Jedynie staram się jeść nabiał i ryby.
Napisano Ponad rok temu
ja tam bym nie kombinował tylko kup więcej kury i tyle a jak juz musisz to kup sobie trec whey 100 i po sprawie
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
właśnie jak koledzy piszą najlepsze białko jest w mięsie , ja bym odpuścił to wołowe lepiej kup jakieś wpc 80 ekonomicznie Ci wyjdzie
Napisano Ponad rok temu
Żeby gotowac potrzeba patelnię 2 garnki i 1 wolny palnik.... w waszym akademiku czy współwynajmnie nie ma gazu? Taka bieda? Skoro nie masz jak robić żarcia to przykro mi ale nie osiagniesz celu jaki sobie postawiłeś, oczywiście możesz wcinac proch ale to i drożej wychodzi i gorzej niż szama normalna
Zrobisz jak uważasz a jak chcesz dobre białko i nie wałowane to kup
Trec Whey 100
Niczego ci nie trzeba lepszego ani po trenie ani jako uzupełnienie bo i po co ci izolaty po 200/250zł jak dieta do bani
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] łap kupuj i nie zadawaj pytań typu może cos lepszego bo w twoim wypadku to będzie optimum
Pozdro
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Jadłem te białko z Treca nawet spoko, ale teraz wole jeść izolat serwatki po treningu, ale koncentrat też nie jest zły.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U nas oczywiscie sa palniki w akademiku jednak bardziej chodzilo mi o to, ze duzo czasu zapewne poswiece na gotowaniu, a czasu nie mam tak wiele, zwlaszcza ze 3 razy w tygodniu tylko godzine cwicze bo czasu wiecej nie mam.
A co myslicie o sci tecu isolate?
Napisano Ponad rok temu
OT: Zastanawialiście się może dlaczego Olimp nie badał białek TREC'a? Przecież nie są one tak drogie, aby nutrifarm nie mógł ich kupić
Napisano Ponad rok temu
OT: Zastanawialiście się może dlaczego Olimp nie badał białek TREC'a? Przecież nie są one tak drogie, aby nutrifarm nie mógł ich kupić
Myślisz ,że nie badali ? Napewno badali ,ale że nie bylo się do czego doczepić to nic nie pisali .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I dodatkowa porcja laktozy i tłuszczu ... bez sensu dawać mleko do odzywek po 200 zł ...
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
mono+gainer+amino+białkopowrót ;) |
Dzienniki treningowe |
|
|
||
dieta wysokobiałkowa |
Dieta |
|
|
||