Jak się porowna aminogram Miesa wołowego z aminogramem białek wołowych w tym także Beefa z amixu ,to jednak okazuje się ,że sa to 2 różne rzeczy .
W białkach kosmiczna dawka glicyny ,proliny takich ilości tych amin ,nie ma normalnie w miesie .
Napisano Ponad rok temu
Jak się porowna aminogram Miesa wołowego z aminogramem białek wołowych w tym także Beefa z amixu ,to jednak okazuje się ,że sa to 2 różne rzeczy .
W białkach kosmiczna dawka glicyny ,proliny takich ilości tych amin ,nie ma normalnie w miesie .
Napisano Ponad rok temu
Myślisz ,że nie badali ? Napewno badali ,ale że nie bylo się do czego doczepić to nic nie pisali .
Serio, badali wszystkie i dali tylko złe? Swojego białka nie dali bo nie chcieli pisać, ze jest super uber fajne itp.? Nie chcieli swojego produktu reklamować na tle innych "złych"?
Napisano Ponad rok temu
Jestem przekonany ,że zarówno trec jak i FA były badane ,ale że nie wykryli nic to nie robili z siebie debili .
Jakby nie patrzeć to główni konkurenci na rynku .
Wgl te badania w PB śmieszne ,wiekszość to wiadome wyjebki ,o których każdy wiedział : myoufiusion ,standart whey a mexu .
Także raczej się zbłaźnili tymi badaniami ...
Activlab sprawe założył w sądzie jakiś czas temu ,ciekawe co z tego wyszło/wyjdzie .
Przynajmniej chcąc nie chcąc wypromowali Ostrovita ,którego wiara obecnie ostro wcina
Juz chyba nie ma PB tych badań ,co nie ? Bo co numer to ostatnio coraz wieksze krzaki opisywane
Napisano Ponad rok temu
W najnowszym numerze podsumowali badania. Miały być sprostowania dotyczące błędów i wyjaśnienia dotyczące a la, pierwszych nie ma drugie podobno w następnym numerze.
Z tego co słyszałem treca nie badali bo chcą go sprzedawać w PBC przez "hurtownie olimpu" wraz z produktami z US. Czy prawda - nie wiem, ale Amix się nie zgodził podobno.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla kogoś kto nie przywiązuje wagi do tego co je ,wpieprza śrut to może i rozrobić te białko na śmietance 30 %
Nie zaszkodzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poczytaj poważne teksty z czasów Golden Ery ,co i jak brali/wbijali i jedli .
Te wyczytane w men,s Health i innych kolorowych to raczej inna opcja
Tym Mlekiem to zapijali sobie porcje D-Bolu
No ale skoro uważasz inaczej ,to nie będe zaburzał twojego światopoglądu
Użytkownik kuba1000 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Amen .
Szkoda ,że te forum nie dojrzało do merytorycznych rozmów .
Jak już brak argumentów to najlepiej poprzeklinać i zgonić wszystko na koks
Kilka łyków pokory by się przydało co poniektórym
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Haroldek48 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widze ,że czytanie ze zrozumieniem nie opanowane do stopnia w którym można się komunikować z innymi
Dalsza rozmowa widzę ze nie ma sensu .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pytanie tylko czy ludzie wolą posłuchać osób ściśle związanych z BB : Słodkiewicz ,Piotrkowicz,Karmowski ( nie zalecają nabiału)
Czy też Mędrca z forum ,który niestety nie wyróżnia się jakoś specjalnie sylwetką ,wybacz ale tak jest
No ale to już każdy zrobi jak uważa za stosowne .
Pozdrawiam i ucinam temat .
Ps. Mówisz jak te Mleko było by za free ,no chyba ,że masz w pokoju krowe .
Zadam ci małe zadanie z Matmy ,może ogarniesz .
Przelicz sobie ile zł wychodzi ci 30 g białka z tego mleka, a ile wychodzi porcja białka 30 g z zwykłego wpc 50zł/1kg
Gdybyś nie ogarnął :
1L Mleka (30g białka) - 3 zł
30 g białka z Ostrovitu ,zwykłe WPC - 2,2zł
Napisano Ponad rok temu
Zkonczcie ta dyskusje. Jak komus mleko nieszkodzi i chce pic to niech pije. Nie uwazam ze mleko jest az tak zle jesli komus nieszkodzi laktoza.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Amen .
Szkoda ,że te forum nie dojrzało do merytorycznych rozmów .
A Ty dojrzałeś? Pisząc tak obrażasz całe forum. Czy ja mam obrażać cały sklep w którym robiłem zakupy przez to że jedna pani mnie źle pokratkowała? Czy jak widziałem że w danym mieście jest dużo pijaczków to mam mówić że tam mieszkają sami pijacy? otóż NIE!!! Nie czyni wiosna jedna jaskółka!!! Co do nabiału to u Radka na stronie jeszcze niedawno był nabiał w diecie i wielu kulturystów je nabiał i rosną. Zdania są podzielone na ten temat. Ja mam zdanie takie że jeśli Komuś mleko nie szkodzi i chce ja pić to niech je pije!!! Ja osobiście raczej jestem uczulony na laktozę, chodź kiedyś piłem dużo mleka dziennie i mi nic nie było... Dziś niestety jest inaczej, ale ogólnie mleko to uwielbiam jeśli chodzi o smak i całkowicie poprawiają smak białka. Mój kumpel jak robi masę na noc je kazeinę właśnie z mlekiem, jak Się rzeźbi to je z wodą. Nie wiem jak jest na 100% z tym nabiałem, ale jeśli kiedyś kulturyści po nim rośli to i rosnąć będą i teraz. No chyba że ludzki organizm przez te parę lat się zmienił o 180 stopni. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie. Zamykam bo ta dyskusja zamiast o białku spada na boczny tor, for na forum.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
SŁODKIE NALEŚNIKI BIAŁKOWE |
Dieta |
|
|
||
Trening gęstościowy a dieta wysokobiałkowa (dukana) |
Trening dla początkujących |
|
|
||